USB bellek bootable yapılamıyor

Onur Erkal

Hectopat
Dosyayı Windows 7 usb/dvd download tool ile yazdım.

Dosyanın doğru yazılıp yazılmadığından emin değilim.
2 farklı flash bellek ile denedim birinde NTDLR hatası aldım, diğerinde simsiyah ekranda kaldı.

ISO'da sorun olabilir. Ben WinToBootic ile bende hata alıyorum ISO dosyasını seçmeden önce seçtikten sonrada yazılmıyor. USB/DVD Download tool hata vermiyor bende ama sende de o sorun oluşturuyor resme bakarsak. Bence ISO dosyasında hata var.

Aynı hata bendede var. USB bellekte hata var. Yeni usb bellek aldım ve sorun düzeldi.

2 farklı bellekte de hata olması ilginç geliyor kulağa. Iso yu buradan indirdim sorun olacağını sanmıyorum. Sandisk ile siyah ekranda kalıyor. Toshiba bellekle hata veriyor. Şimdi farklı bir flash ile deneyeceğim.

Siyah ekran derken ? Ne oluyor yani yazmaya başlatınca mı siyah oluyor ekran yoksa yazdırdınız da BIOS'ta mı siyah oluyor? Eğer 2.si ise BIOS güncellemesi yapmanız gerekli.
Ayrıca bir de şu şekilde deneyin.

Bilgisayarı açıyorum F8 e basıp boot seçeneklerinden belleğimi seçiyorum. Kurulum gelmiyor siyah ekranda kalıyor ve hiç gitmiyor, 30 dakika kadar bekledim ve ekran sabit kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…