emrecelebi Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Bilgisayarımda 240GB SSD var GTA 5 yüklemeyi düşünüyorum ama depolamam dolu, saçma biraz ama USB'i PC üzerinden depolama olarak kullanılır mı?
Bilgisayarımda 240GB SSD var GTA 5 yüklemeyi düşünüyorum ama depolamam dolu, saçma biraz ama USB'i PC üzerinden depolama olarak kullanılır mı?
Evoker Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 286 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 emrecelebi dedi: Bilgisayarımda 240GB SSD var GTA 5 yüklemeyi düşünüyorum ama depolamam dolu, saçma biraz ama USB'i PC üzerinden depolama olarak kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Çok yavaş olur onun yerine hard disk veya SSD almanız daha mantıklı.
emrecelebi dedi: Bilgisayarımda 240GB SSD var GTA 5 yüklemeyi düşünüyorum ama depolamam dolu, saçma biraz ama USB'i PC üzerinden depolama olarak kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Çok yavaş olur onun yerine hard disk veya SSD almanız daha mantıklı.
Kadirmv11 Femtopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 emrecelebi dedi: Bilgisayarımda 240GB SSD var GTA 5 yüklemeyi düşünüyorum ama depolamam dolu, saçma biraz ama USB'i PC üzerinden depolama olarak kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... PC yerine konsol olsa yapılabilirdi ama PC için SSD almak daha mantıklı.
emrecelebi dedi: Bilgisayarımda 240GB SSD var GTA 5 yüklemeyi düşünüyorum ama depolamam dolu, saçma biraz ama USB'i PC üzerinden depolama olarak kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... PC yerine konsol olsa yapılabilirdi ama PC için SSD almak daha mantıklı.