USB bellek "disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda" hatası

muhammed ali gur

Yoctopat
Daha fazla  
Ben bir öğrenciyim, benim de 16 GB USB vardı. Sabah okula gitmeden laptopumdan web projemi attım. Okulda sabah bilgisayar bölümünde kasaya takınca USB "USB sürücüsü (D: )" olarak gözükmeye başladı ve açmaya çalışınca "disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda" diyor ve bu USB de gerçekten önemli şeyler var, chkdsk D:/f attım.

Stage 1: Examining Basic file System structure...
Fixing incorrect information in file record segment 18.
An unspecified error occurred (726166696C652E63 1B7).
An unspecified error occurred (6E74667363686B2E 1847).

Hatası verdi, benim bu USB'yi bir şekilde tamir etmem lazım içindeki bilgiler gitmemeli yani format benim için geçerli bir çözüm değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir öğrenciyim, benim de 16 GB USB vardı. Sabah okula gitmeden laptopumdan web projemi attım. Okulda sabah bilgisayar bölümünde kasaya takınca USB "USB sürücüsü (D: )" olarak gözükmeye başladı ve açmaya çalışınca "disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda" diyor ve bu USB de gerçekten önemli şeyler var, chkdsk D:/f attım.

Stage 1: Examining Basic file System structure...
Fixing incorrect information in file record segment 18.
An unspecified error occurred (726166696C652E63 1B7).
An unspecified error occurred (6E74667363686B2E 1847).

Hatası verdi, benim bu USB'yi bir şekilde tamir etmem lazım içindeki bilgiler gitmemeli yani format benim için geçerli bir çözüm değil.

Başka bir bilgisayara takıp deneme şansınız var mı? Böylelikle USB mi bozuk bilgisayarda mı sorun var anlamış oluruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı