USB bellek "disk yazma korumalı" hatası

Daha fazla  
USB bellekte Windows 10 1603 mimarili ISO dosyası var. Belleği biçimlendiremiyorum, bana disk yazma korumalı hatası veriyor.

Adımları izleyin.
Arama yerine CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra komutları girip deneyin.
Diskpart
List disk
Select disk x buraya hangisi uygunsa yani USB disk ise onu yazın.
Attirubetes disk clear readonly yazın. Yazma koruması varsa kalkar.

Maalesef bunu dün denedim fakat olmadı.

Rehebere bakabilirsiniz. Belki Minitool ile yapılabilir.

Elimde bulunan flash bellek bu.

Anladım hocam. Orijinal bir bellek. Bunları kırmayı bilmiyorum. Klasik yöntemlerle olmayabilir. Fakat kurulu bir Windows varsa ihtiyaç yok. Lisans zaten işleniyor. Başka USB de kullanabilirsiniz.
İçindeki İSO dosyası eski bir mimari 1603 diye hatırlıyorum format attıktan sonra 3 saat beklemek zorunda kalıyorum güncellemeler yüzünden normal bir bellekten farkı olduğunu pek düşünmüyorum

Bunun içindeki Windows sürümü eski bir mimari format attıktan sonra 3 saat bekliyorum güncellemeler vesaire yapıyor Windows.
Evet hocam. Dediğiniz gibi. Elinizde bulunsun. En güncel ISO ile başka bir kurulum USB'si hazırlayabilirsiniz. Lisans yine aktif olur.

Farklı bir sorunum da var başka bir konuyu bu konu altında konuşmak istemem o yüzden bu konuyu bir inceler misiniz ?

Bunun için yeni bir konu açmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…