Merhabalar yeni bir konu yerine mevcut olan ve benim yaşadığım sorun ile aynı ve bu sebeble bu konu altına belirtmek istedim. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Geçici olarak emanet aldığım bir usb "yazma korumalı" uyarısını vermekte. Mevcut olan tüm çözümleri uyguladım. Komut sistemini dahi. Bir durum var ki usb' in iki ayrı alanı bulunmakta "D" ve "F" gibi. Komutlar üzerinden baktığımda "Current Read Only State : Yes" uyarsını "Clearreadonly" yapmama rağmen bir çözüm alamadım. Önce birleştirme için "Yönet" alanında ki "Disk Yönetim" alnında birimleri silip tekrar tek bir alan oluşturmayı da denedim fakat orada da alanın biri "Birim sil" seçeneği aktif ve silme işlemi yaptım diğerinde ise "Birim sil" seçeneği pasif olduğundan yapamadım. Yardımcı olur musunuz ? Marka kısmı kazındığından dolayı yazamıyorum. Yukarıda ki önerilen programıda denedim ve alanın biri silinebiliyor iken diğeri silenemiyor.
İçerisinde de kitap reklamları var sanırım kırtasiyelerin kullanmış olduğu bir usb gibi.
Bunun için bir görsel yada biraz daha detay verebilir misiniz ,lütfen ? Çünkü anladım desem yalan olur. Ayrıca win 10 1603 mimarili iso nasıl temin edebilirim ? Ve denediğim programda smı usb yazmakta bu markası olabilir mi ?