Usb bellek, Disk yazma korumalı sorunu

IsilwenTT

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dün akşam USB bellekten bilgisayarıma dosya atarken mavi ekran hatası aldım. Bilgisayar tekrar açıldı flash belleği tekrar taktım fakat çalıştıramadım. Flash belleği çalıştırmak için biçimlendirmelisiniz dedi neyse son çare biçimlendirmeye karar verdim fakat biçimlendiremiyorum da. Disk yazmaya korumalı diyor hiçbir şey yapamıyorum arkadaşımın 32 GB'lik flash belleği gitti. Bunu çözmenin yolu yok mu ?

Tüm sayfaları dolaştım neredeyse cmd ve regedit den olmuyor flash bellek formatlama programlarını indirdim olmuyor acil çözüm yöntemlerinizi bekliyorum.
s.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı