FakirAdam19291
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar elimde Kingston marka bir USB bellek var ve şu an yaşadığım sorun ilk aldığımda var mıydı inanın hatırlamıyorum. Sorunum şu diyelim sabah kalktım USB'yi taktım ancak ses geliyor kendisi yok. Disk yöneticisindede görünmüyor. Aygıt yöneticisinde disk sürücüleri kısmında USB'nin ismi ise "general storage device USB device" olarak görünüyor. Bu bilgisayar kısmında gizli öğeleri göster yaptığımda ise USB görünüyor ancak tıkladığımda USB sürücüsü içine disk yerleştirin hatası veriyor. İşin garip kısmı USB'yi çıkarıp taktiğim zaman her şey düzeliyor sorunsuz çalışıyor. Gel gelelim akşama kadar sorunsuz kullanıyor daha sonra aradan bir gün geçiyor sabahleyin tekrar takiyorum gene USB görmüyor aynı şekilde tekrar çıkarıp takmam gerekiyor. Bazı arkadaşların ne var ne olacak çıkar tak yaparsın bir şey olmaz filan dediler ancak ben USB'ye güvenemedim donanımsal bir sorunu olabilir mi diye. Bir de sizlere sormak istedim, bu arada birçok yöntemi denedim diskpart vs hiçbirisi olmadı sonuç gene aynı. Sizlerden bu sorunu yaşayan var mı veya bir çözümü var mı, sizce bu USB'yi kullanmak doğru mu? Ve ek olarak USB portları sağlam çünkü aynı belleğin 32 GB'lık versiyonu var sapasağlam çalışıyor. Ancak bu elimdeki USB diğer laptoplarda da aynı.
Son düzenleyen: Moderatör: