USB Bellek Hatalı Dosya Biçimi

117084

Kilopat
Makaleler
4
Gün geçmiyor ki, bilgisayara taktığım her şey bozuluyor. Şimdi'de USB bozuldu. Rufus ile Hirens Boot CD yüklerken ISO hatası verdi. Baktım ki USB'de ismi bozuk bir sürü dosya var. CMD ile düzeltemedim. Low Level Format programları kullandım işe yaramadı. Ne yapabilirim ? Gelecekten gelen (rekor 2098) klasörler bile var.

@Mr_YAMYAM @Neurevt

Resim;

Bu arada benim (yamyam ve seyhoo için söylüyorum) HDD tamamen bozuldu. Windows sürücünüz de sorun olabilir deyince ''Hadi ya'' deyip yumruk attım bir tane. Şu an süs niyetine kullanıyorum

Düzenleme: Silinemeyen dosyaları silmek için bir kaç program kullandım USB iyice bozuldu. En azından hata testi yapabiliyordum. Şimdi onuda yapamıyorum. 2 hafta'da 300 lira zarar ettim anasını satayım. İlk HDD şimdi USB bozuldu. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum ;

Son düzenleme:
aynı sorun banada denk geldi şimdi. flaş disk getirdiler aynen gelecekten bile dosya var flaşda kurtarmayı denedim olmadı sonra içindekileri gözden çıkardık. USB i kurtaralım dedim ve kurtardım. öncelikle Biçimlendiriyoruz. hata verirse komut sisteminde biçimlendiriyoruz. biçimlendirdikten sonra içi boş bir şekilde görünüyor. "sakın çıkarmayın"çıkarıp tekrar taktığımda USB'nin kafayı yediğini gördüm. tekrardan biçimlendirdim sonra aynı boyutda başka bir USB taktım onuda biçimlendirdim. ikiside boş görünüyordu ama sonra taktığım sağlam, ilk olan bozuk. sağlam olanın üzerine sağ tıkladım arşive ekle dedim ve flaşdiskin içindeki winrar dosyasını bozuk flaşın içine attım ve uzerine sağ tıkladım buraya çıkar dedim dosyaları değiştirme uyarısı verdi tümünü değiştir dedim sorun çözüldü şuan sorunsuz çalışıyor. İnşanlah memur olursun duasını eksik etmeyin tek torpilim sizin duanız.
NOT : hepsini yaptıktan sonra biraz zaman alabilir düzelmesi 3 - 4 dk sürdü bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…