USB bellek hatası

Yasin A.

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar flash belleğime geçtiğimiz günlerde memtes86'yı kurdum. Test bittikten sonra çıkarıp koydum bir kenara. Bugün takıp biçimlendirmek istediğimde yazma koruması hatasını alıyorum. CMD üzerinden bunu kaldırıp biçimlendirmek istediğimde "bir g/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi." hatasını alıyorum. Flash belleğim sağlamdı donanımsal olarak bir sıkıntısı yoktu. Bir yere düşürmedim de. Nasıl çözebilirim bu durumu? Bir çok farklı program denedim ama nafile. Chipgenius üzerinden baktığımda her şey normal gözüküyor.

Dosya Ekleri

• dsd.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 49

Minitool wizard üzerinden deneyin. Ayrıca Rufus ile bir şey yazdırarak biçimlendirmeyi deneyin genelde sorunlarımı çözüyor.

Minitool wizard üzerinden deneyin. Ayrıca Rufus ile bir şey yazdırarak biçimlendirmeyi deneyin genelde sorunlarımı çözüyor.
İki programı da denedim fakat işe yaramadı. Yazma korumalı hatası almaya devam ediyorum ve hiç bir şekilde kaldıramıyorum.

YouTube'deki çeşitli videoları dene olmazsa ne yazık ki çöp olmuş.
Çok saçma bir şekilde G/Ç hatası alıyorum sanırım hakkı rahmetine kavuştu flaş. BIOS üzerinden hala memteste erişebiliyorum çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…