USB bellek içerisindeki silinmeyen dosyalar nedir ve nasıl silinir?

RiotClient.dll

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, format atmak için USB bellek bulup taktım bir sürü dosya vardı sildim fakat 1 ve 2 adında 2 tane dosya var ve içinde stream.str adınad dosya var. Her ikisini de de silmeye çalışsam da programlarla vb. silinmiyor. Nedir bu dosyalar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba USB ile bağlanması için gerekli dosyalar olabilir megabyte ya da kilobyte ise silmemen daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Yani hiçbir fikrim yok ama 2 el aldıysan ya da daha önceden kullandıysa içine bir şeyler attıysan virus olabilir bir de dosyaların fotoğrafına atabilirimisin.

Aygıt yöneticisinden flash belleğin birimlerini tamamen silip sonra yeni birim oluşturabilirsin.

Yani hiçbir fikrim yok ama 2 el aldıysan ya da daha önceden kullandıysa içine bir şeyler attıysan virus olabilir bir de dosyaların fotoğrafına atabilirimisin.
Attım.

Bu da klasörler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Adsız.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 52
Nasıl sileceğim? Ben de silmek istiyorum zaten.

Başlangıç simgesine sağ tıkla PowerShell Yönetici aç ve biraz bekle hazır olduğunda "del [USB adı]\1 yaz ve Enter'a bas emin misiniz diyecek E yaz sonra aynısını 2.ye yap

Başlangıç simgesine sağ tıkla PowerShell Yönetici aç ve biraz bekle hazır olduğunda "del [USB adı]\1 yaz ve Enter'a bas emin misiniz diyecek E yaz sonra aynısını 2.ye yap
Anlamadıysan discord gel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…