USB bellek ile başka bilgisayara sızılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Explaining

Hectopat
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Arkadaşımın evine bazen gidip geliyorum laptopu var ben de işletmek için laptopuna sızmak kamerasını falan açmak istiyorum. USB bellek takabilirim bilgisayarına, ama nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığın şeyde arkadaşın şikayetçi olmasa bile ceza alabilirsin, büyük suç. Hiç bulaşma.

Önlem düşünmek amaçlı belirteyim, mümkün.

Gelelim soruya, sizin gerçekten iyi niyetli olduğunuzu varsaysak dahi, bu konu başkaları tarafından da görülecek. Bu nedenle bilgi paylaşımı yapamayız.

Ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi illegal.

Autorunla birlikte bir rat virüsü yapman yeterli olacaktır fakat arkadaşın bunu farkederse 4 kişi sana Instagram'dan istek atıcak Anladın sanırım
Yanlız onlar 7 kişi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O
1- Sorduğun sorunun cevabı evet.
2-İstediğin şey illegal. Sen şaka yapmak istersin, şaka yaptığın kişi ciddiye alır, sonra ver elini Silivri.
Öyle bir şey yapmaz ama ben biraz daha erteliyim en iyisi
Yaptığın şeyde arkadaşın şikayetçi olmasa bile ceza alabilirsin, büyük suç. Hiç bulaşma.

Bunları yapıp YouTube'ye yükleyen bile var ben kamera falan deyince ciddi anladınız sadece şakasına geçici bir şeydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…