Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 5 Şubat 2014 #21 Ali Erdoğan dedi: 3 çözümü de denedim fakat sonuç yine aynı. Hatta bios'u bile güncelleyip en son bios'tan boot ayarlarını da yaptım yine olmadı Genişletmek için tıkla... Olmamasına imkan vermiyorum. Kesinlikle yapmadığın bir şey var.
Ali Erdoğan dedi: 3 çözümü de denedim fakat sonuç yine aynı. Hatta bios'u bile güncelleyip en son bios'tan boot ayarlarını da yaptım yine olmadı Genişletmek için tıkla... Olmamasına imkan vermiyorum. Kesinlikle yapmadığın bir şey var.
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Şubat 2014 #22 Ben usb bellek ile boot etmeyi istiyorum dvd ile değil
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2014 #23 Aslında USB2.0 ile DvD arasındaki format atma hızı aynı. Hatta ben 8.1'i DvD'den attım ve 2 dakika sürmedi. Tabi SSD olmasının avantajı da var..
Aslında USB2.0 ile DvD arasındaki format atma hızı aynı. Hatta ben 8.1'i DvD'den attım ve 2 dakika sürmedi. Tabi SSD olmasının avantajı da var..
Ali Erdoğan Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 230 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Meslek Öğrenci 5 Şubat 2014 #24 Evet arkadaşlar sorun çözüldü. Sorunun çözümü aşağıdaki resimde yer alıyor BIOS boot menüsüdür. Bu yani: Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2014
Evet arkadaşlar sorun çözüldü. Sorunun çözümü aşağıdaki resimde yer alıyor BIOS boot menüsüdür. Bu yani: