Arkadaşlar şimdi benim PC'de Steam'den indirdiğim CS:GO var. Ben o CS:GO'yu bir arkadaşa flash bellek ile götürmek istiyorum çünkü arkadaşta biraz internet sıkıntısı var. Asıl soruma geleyim benim PC'de Steam'den indirdiğim CS:GO dışında oyunlar var. CS:GO'yu hangi dosyadan bulup da kopyalayacağım?
Kütüphaneden CS'ye sağ tıklayıp oyunu yedeklemen gerekiyor. Ondan sonra yedekleme dosyasını istediğin PC'ye atıp oyunu kurabilirsin, Steam common klasörü içinden oyunu alırsan kuramazsın.
Yanlış bilmiyorsam oyun sadece yüklendiği bilgisayarda çalışır. O yüzden mümkün değil böyle bir şey.
Ama şöyle olabilir oyun dosyalarını kopyalarsın arkadaşın CS:GO'yu indirmeye başlar. Daha sonra o dosyaları oluşan CS:GO klasörüne yapıştırırsınız. Steam da doğrulama yapar. Epic'te oluyordu bunda olur mu bilmiyorum.
Arkadaşlar şimdi benim PC'de Steam'den indirdiğim CS:GO var. Ben o CS:GO'yu bir arkadaşa flash bellek ile götürmek istiyorum çünkü arkadaşta biraz internet sıkıntısı var. Asıl soruma geleyim benim PC'de Steam'den indirdiğim CS:GO dışında oyunlar var. CS:GO'yu hangi dosyadan bulup da kopyalayacağım?
CS:GO'nun dosya konumunu açıp bir önceki dizine geleceksiniz. Oradaki CS:GO dosyasını kopyalayıp belleğinize atacaksınız. Ben oyunlarımı bu şekilde saklıyorum. Sürekli dağıtım değiştirdiğim için indirmesi sıkıntı oluyor.
Oynamak istediğinizde, CS:GO'yu kopyaladığınız yer var ya, aynı yere yapıştırıyorsunuz. Sonra Steam üzerinden Yükle'ye basıyorsunuz. Doğrulayıp bitiriyor işlemi.
Mümkün. Oyunu USB belleğe atın ardından diğer bilgisayarda oyunu indirmeye başlayın birkaç MB indikten sonra duraklatın. Arından Steam'i kapatın. Oyunu indirdiğiniz dosya konumuna gidin common klasörü değil, downloading klasörü. Oraya dosyaları yapıştırın ve tekrar Steam'i açın. Steam doğrulama yapacaktır ve sonunda oyun oynamaya hazır vaziyete gelir.
Arkadaşlar şöyle bir durum var CS:GO'yu kopyalayacağım ama nereden kopyalayacağımı bilmiyorum. Hangi dosyadan kopyalayacağım? Kendi bilgisayarımda kopyalasam gerisini sizin anlattığınız gibi yapabilirim ama kendi bilgisayarımda kopyalayamadım CS:GO'ya sağ tıklıyorum dosya konumunu aç diye bir seçenek yok.
Arkadaşlar şöyle bir durum var CS:GO'yu kopyalayacağım ama nereden kopyalayacağımı bilmiyorum. Hangi dosyadan kopyalayacağım? Kendi bilgisayarımda kopyalasam gerisini sizin anlattığınız gibi yapabilirim ama kendi bilgisayarımda kopyalayamadım CS:GO'ya sağ tıklıyorum dosya konumunu aç diye bir seçenek yok.
Kütüphaneden CS'ye sağ tıklayıp oyunu yedeklemen gerekiyor. Ondan sonra yedekleme dosyasını istediğin PC'ye atıp oyunu kurabilirsin, Steam common klasörü içinden oyunu alırsan kuramazsın.
Hocam bir sorum daha olacak bu oyunun yedeği 20 GB falan yapıyor benim flash bellek 16 GB. Şimde ben bu oyunu alan yettiği kadar flash belleğime atsam sonrada arkadaşın PC de doğrulama yapsam eksik dosyaları yükler mi?
Hocam bir sorum daha olacak bu oyunun yedeği 20 GB falan yapıyor benim flash bellek 16 GB. Şimde ben bu oyunu alan yettiği kadar flash belleğime atsam sonrada arkadaşın PC de doğrulama yapsam eksik dosyaları yükler mi?