Çözüldü USB bellek ile CS:GO'yu başka PC'ye taşıma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deathgamer

Hectopat
Arkadaşlar şimdi benim PC'de Steam'den indirdiğim CS:GO var. Ben o CS:GO'yu bir arkadaşa flash bellek ile götürmek istiyorum çünkü arkadaşta biraz internet sıkıntısı var. Asıl soruma geleyim benim PC'de Steam'den indirdiğim CS:GO dışında oyunlar var. CS:GO'yu hangi dosyadan bulup da kopyalayacağım?

Çözüm
Kütüphaneden CS'ye sağ tıklayıp oyunu yedeklemen gerekiyor. Ondan sonra yedekleme dosyasını istediğin PC'ye atıp oyunu kurabilirsin, Steam common klasörü içinden oyunu alırsan kuramazsın.
Hocam bir de şimdi yedeklemeye başladım yedekleme dosyasını açtığımda disk 1 gibi dosyalar var bu oyunu arkadaşın PC'ye attıktan sonra nasıl çalıştıracağım?
Dvd olarak yedekletirsen disk sayısını azaltır, steam e girdikten sonra sol üst tarafta steam yazısı var ona tıklayınca Oyunları Yedekle ve Geri Yükle diye bir yazı var ona tıkladıktan sonra iki seçenek çıkacak, Yedekten Geri Yükle seçeneğini seçip ileri yapicaksın dosyayı sectirecek sana ondan sonra oyunu kurmaya başlayacak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı