OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 10 Mayıs 2012 #1 Hocam ben USB bellek ile format atmak istiyorum. Ancak Aşşağıdaki konudaki herşeyi yaptım fakat bir türlü BIOS'ta formatı görmüyor. Ne yapmalıyım. USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat | Teknoloji Hakkında En Son Haberler, Yorumlar, Ürün İncelemeleri ve dahası.
Hocam ben USB bellek ile format atmak istiyorum. Ancak Aşşağıdaki konudaki herşeyi yaptım fakat bir türlü BIOS'ta formatı görmüyor. Ne yapmalıyım. USB Bellek ile Windows 7 kurulumu: DVD yakmaya son! | Technopat | Teknoloji Hakkında En Son Haberler, Yorumlar, Ürün İncelemeleri ve dahası.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Mayıs 2012 #2 PC açılırken Esc veya F8 ile Boot menüsünü açıp bu şekilde USB bellekten boot edebilirsin. Boot menüsü anakarta göre değişmektedir. Anakart kitapçığında veya BIOS'ta bu tuşun hangisi olduğu yazar.
PC açılırken Esc veya F8 ile Boot menüsünü açıp bu şekilde USB bellekten boot edebilirsin. Boot menüsü anakarta göre değişmektedir. Anakart kitapçığında veya BIOS'ta bu tuşun hangisi olduğu yazar.
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 16 Nisan 2013 #3 Bende açılışta hiçbir şey olmuyor. DVD'yi taktıktan sonra direkt bilgisayar açılıyor.
Ali Konuk Kilopat Katılım 16 Ocak 2013 Mesajlar 245 Yer İstanbul 16 Nisan 2013 #4 Mustafa Soylu dedi: Bende açılışta hiçbir şey olmuyor. DVD'yi taktıktan sonra direkt bilgisayar açılıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü ilk sırada Harddiskin var. Boot menüsünden sıralamada DVD' yi ilk sıraya getirmelisin.
Mustafa Soylu dedi: Bende açılışta hiçbir şey olmuyor. DVD'yi taktıktan sonra direkt bilgisayar açılıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü ilk sırada Harddiskin var. Boot menüsünden sıralamada DVD' yi ilk sıraya getirmelisin.
Fidelio Hectopat Katılım 14 Mart 2013 Mesajlar 40 Yer Diyarbakır Daha fazla Meslek Öğrenci. 16 Nisan 2013 #5 Hocam anakartın USB 3.0 destekliyse ve senin taktığın USB bellek 2.0 ise, sen de anakartın 3.0 girişine takıyorsan görmüyordur. Bu da olabilir yani.
Hocam anakartın USB 3.0 destekliyse ve senin taktığın USB bellek 2.0 ise, sen de anakartın 3.0 girişine takıyorsan görmüyordur. Bu da olabilir yani.