tianleile Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #1 Merhaba, DVD sürücüm olmadığı için USB bellek ile format atmam lazım. Kuracağım Windows'un iso dosyası var ama nasıl USB belleğe yazıp format atabilirim? Anakartımın modeli : Biostar NF61S M2-TE
Merhaba, DVD sürücüm olmadığı için USB bellek ile format atmam lazım. Kuracağım Windows'un iso dosyası var ama nasıl USB belleğe yazıp format atabilirim? Anakartımın modeli : Biostar NF61S M2-TE
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Aralık 2014 #2 XP falan değilse bu şekilde USB belleğe yazdırabilrisiniz: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonra da Boot Menu tuşunu öğrenip sistemi USB bellek ile başlatmanız gerek. Olmadı BIOS'tan ilk sıraya alarak yaparsınız. Windows 7 USB Download Tool öneren kullanıcılar banlanacaktır.
XP falan değilse bu şekilde USB belleğe yazdırabilrisiniz: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonra da Boot Menu tuşunu öğrenip sistemi USB bellek ile başlatmanız gerek. Olmadı BIOS'tan ilk sıraya alarak yaparsınız. Windows 7 USB Download Tool öneren kullanıcılar banlanacaktır.
tianleile Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #3 Teşekkürler hemen deniyorum.
tianleile Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #4 MF dedi: XP falan değilse bu şekilde USB belleğe yazdırabilrisiniz: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonra da Boot Menu tuşunu öğrenip sistemi USB bellek ile başlatmanız gerek. Olmadı BIOS'tan ilk sıraya alarak yaparsınız. Windows 7 USB Download Tool öneren kullanıcılar banlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Mikail Bey Allah sizden razı olsun. Sonunda atabildim format. Çok teşekkür ediyorum.
MF dedi: XP falan değilse bu şekilde USB belleğe yazdırabilrisiniz: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonra da Boot Menu tuşunu öğrenip sistemi USB bellek ile başlatmanız gerek. Olmadı BIOS'tan ilk sıraya alarak yaparsınız. Windows 7 USB Download Tool öneren kullanıcılar banlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Mikail Bey Allah sizden razı olsun. Sonunda atabildim format. Çok teşekkür ediyorum.