Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar USB belleğe Windows 10 kurdum ama bilgisayara kuramadım. BIOSTAR anakart yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar USB belleğe Windows 10 kurdum ama bilgisayara kuramadım. BIOSTAR anakart yardımcı olur musunuz?
Vlacdia Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 511 Çözümler 4 Yer Chicago,Illinois Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ajan 17 Ocak 2021 #2 Yunus mrk dedi: Arkadaşlar USB belleğe Windows 10 kurdum ama bilgisayara kuramadım. BIOSTAR anakart yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ISO'yu Rufus'la yazdırdınız mı? Hata nedir biraz detaylı anlatın.
Yunus mrk dedi: Arkadaşlar USB belleğe Windows 10 kurdum ama bilgisayara kuramadım. BIOSTAR anakart yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ISO'yu Rufus'la yazdırdınız mı? Hata nedir biraz detaylı anlatın.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 USB belleği taktığında karşına ekran gelmedi mi? UEFI veya normal kurulum diye.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 Şimdi sistemi o USB'den başlatın.
yagiz123123 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 836 Çözümler 1 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #5 Bilgisayar başlatılırken ardı ardına F12 tuşuna bas (bu tuş farklı olabilir) ardından USB-HDD bölümüne gel. Windows kurulum ekranı gelecektir.
Bilgisayar başlatılırken ardı ardına F12 tuşuna bas (bu tuş farklı olabilir) ardından USB-HDD bölümüne gel. Windows kurulum ekranı gelecektir.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #6 Arkadaşlar HDD değil SSD var anakart menüsune gidiyorum sonrasını bilmiyorum.
OzCity Kilopat Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #7 Bilgisayar marka model belirtirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #8 OzCity dedi: Bilgisayar marka model belirtirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Game garaj pollux3apu.
OzCity dedi: Bilgisayar marka model belirtirseniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Game garaj pollux3apu.
OzCity Kilopat Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #9 Yunus mrk dedi: GameGaraj Pollux3APU. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranından birkaç görüntü atabilir misiniz, daha önce hiç biostara yükleme yapmadım. BIOS giriş tuşunuz Delete.
Yunus mrk dedi: GameGaraj Pollux3APU. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranından birkaç görüntü atabilir misiniz, daha önce hiç biostara yükleme yapmadım. BIOS giriş tuşunuz Delete.
Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #10 OzCity dedi: BIOS ekranından birkaç görüntü atabilir misiniz, daha önce hiç biostara yükleme yapmadım. BIOS giriş tuşunuz delete. Genişletmek için tıkla... Vlacdia dedi: ISO'yu Rufus'la yazdırdınız mı? Hata nedir biraz detaylı anlatın. Genişletmek için tıkla... Ben USB taktıktan sonrasını bilmiyorum, kurulumu. Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu? Yardımcı olur musunuz lütfen? Sabahtan beri sıkıldım artık. Baş-ül Adam dedi: Şimdi sistemi o USB'den başlatın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum. BerkayZ87 dedi: USB belleği taktığında karşına ekran gelmedi mi? UEFI veya normal kurulum diye. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, hayır gelmedi galiba. Dosya Ekleri IMG_20210117_191058.jpg 123,5 KB · Görüntüleme: 40
OzCity dedi: BIOS ekranından birkaç görüntü atabilir misiniz, daha önce hiç biostara yükleme yapmadım. BIOS giriş tuşunuz delete. Genişletmek için tıkla... Vlacdia dedi: ISO'yu Rufus'la yazdırdınız mı? Hata nedir biraz detaylı anlatın. Genişletmek için tıkla... Ben USB taktıktan sonrasını bilmiyorum, kurulumu. Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu? Yardımcı olur musunuz lütfen? Sabahtan beri sıkıldım artık. Baş-ül Adam dedi: Şimdi sistemi o USB'den başlatın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum. BerkayZ87 dedi: USB belleği taktığında karşına ekran gelmedi mi? UEFI veya normal kurulum diye. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, hayır gelmedi galiba.