C Cengostaw Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 106 1 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhabalar. USB'mi taktım fakat bilgisayarda gözükmedi. Aygıt yöneticisine girdiğimde ise böyle bir hata olduğunu söylüyor. Bilgisayarı kapayıp açtım, USB'yi aygıt yöneticisinden silip yeniden tanımladım fakat hata düzelmedi. Dosya Ekleri Adsız.png 32,4 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar merhabalar. USB'mi taktım fakat bilgisayarda gözükmedi. Aygıt yöneticisine girdiğimde ise böyle bir hata olduğunu söylüyor. Bilgisayarı kapayıp açtım, USB'yi aygıt yöneticisinden silip yeniden tanımladım fakat hata düzelmedi.
Kaptancaptain Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Yer İstanbul - Fatih 1 Haziran 2020 #2 Sürücüyü kaldırıp bilgisiyarını yeniden başlat.
C Cengostaw Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 106 1 Haziran 2020 #3 Kaptancaptain dedi: Sürücüyü kaldırıp bilgisiyarını yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat maalesef işe yaramadı.
Kaptancaptain dedi: Sürücüyü kaldırıp bilgisiyarını yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat maalesef işe yaramadı.
Kaptancaptain Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Yer İstanbul - Fatih 1 Haziran 2020 #4 Kayıt defterinden kaynaklanıyor olabilir 3.cü part yazılım ile çözebilirsiniz.
C Cengostaw Decapat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 106 1 Haziran 2020 #5 Kaptancaptain dedi: Kayıt defterinden kaynaklanıyor olabilir 3.cü part yazılım ile çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz açabilirseniz çok sevinirim.
Kaptancaptain dedi: Kayıt defterinden kaynaklanıyor olabilir 3.cü part yazılım ile çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz açabilirseniz çok sevinirim.