tuna3475 Centipat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, ben 64 GB USB almak istiyorum. Ama nereden almalıyım sizce veya nereden alabilirim? İnternetten değil de mağazadan almak istiyorum, nerede bulabilirim kaliteli bir marka?
Arkadaşlar merhaba, ben 64 GB USB almak istiyorum. Ama nereden almalıyım sizce veya nereden alabilirim? İnternetten değil de mağazadan almak istiyorum, nerede bulabilirim kaliteli bir marka?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 22 Kasım 2024 #2 Her yerde bulabilirsin en basitinden Teknosa mediamarkt vatan tarzı yerler.
YAspectY Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 USB her yerde satılıyor. Kingston, Adata, Kioxia gibi markaları öneririm. Bunları da teknoloji mağazalarında (Teknosa, vatan) bulabilirsin.
USB her yerde satılıyor. Kingston, Adata, Kioxia gibi markaları öneririm. Bunları da teknoloji mağazalarında (Teknosa, vatan) bulabilirsin.