Merhaba, son 2 haftadır bu durumdan dolayı sıkıntı yaşıyorum. AM5 bir sistem topladım her şey sorunsuz gayet güzel bir şekilde ilerlerken Arctic fan alıp kasanın kendi fanlarını değiştirdim. Daha iyi bir hava akışı olması için, kasanın kendi fanları 1200 RPM idi onları PSU üstüne montajladım kasa destekliyor. Toplam da 10 adet fan oldu kasada bu şekilde sonrasında kasaya güç verip çalıştırdım anakart boot ışığında kaldı ve ekran gelmedi. Sonrasında aklınıza gelebilecek çoğu şeyi yaptım en ufak şeyleri vs kasa açıldı etti ama 2. açılışta açılıyordu yeniden başlatmada yine açılmıyordu vs. format atamaya karar verdim. PC'ye USB 3.0 üzerinden bağladım USB'yi bir yeniden başlattım. PC'yi direkt görüntü geldi ve açıldı bilgisayar hiçbir sorun yokmuş gibi kapattım açtım yine açıldı vs fakat USB çıkarınca PC yine açılmıyor şimdi bunun sebebi ne olabilir sizce?
Fast boot kapattım çözülmedi.
Bir önceki BIOS'a döndüm çözülmedi.
İlk boot yapma olarak SSD seçili USB değil yine USB çıkarınca açılmıyor.
Ne yaparsam yapayım USB olmadığı zaman ekran gelmiyor ve anakart boot ışığında kalıyor gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım?
Bütün fanları çıkardım sorun devam ediyor fanla alakalı bir durum söz konusu değil.
Sistem.
Anakart: ASUS TUF Gaming B650M-E
İşlemci: Ryzen 7800x3D.
RAM: XPG 32 GB (2x16 GB) Lancer siyah DDR5 6000MHz CL30.
SSD: Samsung 990 Pro heatsink.
Western Digital blue sn570.
Ekran kartı: ASUS Dual 3070.
Güç kaynağı: MSI MAG A750GL 750W Gold.
Sıvı soğutma: Arctic 360mm ARGB.
Kasa: Dark maxima v30.