Umut Nurdoğdu Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 USB belleğimi kaybettim USB belleği olmadan nasıl format atabilirim?
Courierciaykutt Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 359 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 Hocam yapılması mümkün internette çok rehber videosu var ama tavsiye etmem çünkü USB olmadan atılan format PC'yi tam olarak temizlemez.
Hocam yapılması mümkün internette çok rehber videosu var ama tavsiye etmem çünkü USB olmadan atılan format PC'yi tam olarak temizlemez.
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.996 Makaleler 4 Çözümler 35 2 Eylül 2024 #3 Umut Nurdoğdu dedi: USB belleğimi kaybettim USB belleği olmadan nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar - kurtarma - bu bilgisayarı sıfırla böyle yapabilirsin ama bu sıfırlama format değil. Format için buna bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Umut Nurdoğdu dedi: USB belleğimi kaybettim USB belleği olmadan nasıl format atabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar - kurtarma - bu bilgisayarı sıfırla böyle yapabilirsin ama bu sıfırlama format değil. Format için buna bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pes_imist Femtopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 Bildiğim kadarıyla komutlarla format atabilirsiniz zaten internette videolar ve rehberler mevcut.
Umut Nurdoğdu Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 Courierciaykutt dedi: Hocam yapılması mümkün internette çok rehber videosu var ama tavsiye etmem çünkü USB olmadan atılan format PC'yi tam olarak temizlemez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda RTX 3050 olmasına rağmen çok yavaş gerekli bakımları termal macun vs. onları da yaptırdım ama hala oyunlarda drop yiyorum bunun sebebi ne olabilir acaba format atmayı düşündüm sorun gidebilirmi?
Courierciaykutt dedi: Hocam yapılması mümkün internette çok rehber videosu var ama tavsiye etmem çünkü USB olmadan atılan format PC'yi tam olarak temizlemez. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda RTX 3050 olmasına rağmen çok yavaş gerekli bakımları termal macun vs. onları da yaptırdım ama hala oyunlarda drop yiyorum bunun sebebi ne olabilir acaba format atmayı düşündüm sorun gidebilirmi?
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 2 Eylül 2024 #6 "Bu bilgisayarı sıfırla" yazın Windows tuşuna basıp, oradan direkt çıkar zaten.