B Buffy Kilopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 375 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #2 Merhaba arkadaşlar. MSI B450M GAMING Plus anakartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Ancak USB belleğim yok. Bunu yapmanın bir yolu var mı?
Merhaba arkadaşlar. MSI B450M GAMING Plus anakartımın BIOS'unu güncellemek istiyorum. Ancak USB belleğim yok. Bunu yapmanın bir yolu var mı?
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 27 Temmuz 2020 #3 USB olmadan normal kullanıcı BIOS'u güncelleyemez. Fakat servis USB olmadan anakarta istenilen BIOS sürümünü yazabilir. Artı 0 Eksi
USB olmadan normal kullanıcı BIOS'u güncelleyemez. Fakat servis USB olmadan anakarta istenilen BIOS sürümünü yazabilir.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 27 Temmuz 2020 #4 Firmaların sağladığı bazı programlar yapabiliyor. Araştırmanız gerek tool olarak. Artı 0 Eksi
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 27 Temmuz 2020 #5 MSI Live Uptade ile güncellenebiliyor. Ben daha önce birkaç defa güncelledim sorun yaşamadım ama herhangi bir sorun yaşamayacağına da garanti veremem. İstersen bir araştır. Artı 0 Eksi
MSI Live Uptade ile güncellenebiliyor. Ben daha önce birkaç defa güncelledim sorun yaşamadım ama herhangi bir sorun yaşamayacağına da garanti veremem. İstersen bir araştır.