Şu an Windows 10 kullanıyorum ve sistemimin rahatlaması ve alan çok dolu olduğu için Windows 8.1 geçeceğim fakat evdeki USB'yi babam kullandığı ve içinde fotoğraflar olduğu için kullanamıyorum.
Yani kısacası USB olmadan Windows 8.1 formatlayabilir miyim bilgisayarımı?
USB bellek olmadan sistem sıfırlama ile format atılabilir ama 10'dan 8.1'e geçmek biraz zor olabilir. Yöntemi olması lazım ama USB bellek satın almak daha kolay...
USB bellek olmadan sistem sıfırlama ile format atılabilir ama 10'dan 8.1'e geçmek biraz zor olabilir. Yöntemi olması lazım ama USB bellek satın almak daha kolay...
Hocam diskte belli bir bölüm ayırın USB'nin içindeki fotoğraflar için. Fotoğrafları o bölüme taşıyın. USB'yi format için ayarlayın format atarken de fotoğraflar için ayırdığınız kısma dokunmayın diğer kısımı formatlayın. Hangi bölümün hangisi olduğunu ayırdığınız bölümün kaç GB olduğuna bakıp anlayabilirsiniz.
Hocam diskte belli bir bölüm ayırın USB'nin içindeki fotoğraflar için. Fotoğrafları o bölüme taşıyın. USB'yi format için ayarlayın format atarken de fotoğraflar için ayırdığınız kısma dokunmayın diğer kısımı formatlayın. Hangi bölümün hangisi olduğunu ayırdığınız bölümün kaç GB olduğuna bakıp anlayabilirsiniz.
Diskten 10 GB bölüm ayırdım ayrı bir disk olarak F yaptı biçimlendirmeyi denedim farklı bir programla Windows bayağı bir hasar gördü hiçbir şey stabil çalışmıyor şu an düzeltmeye çalışıyorum keşke denemeseydim.