yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 14 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayara format atacağım ama flashım yok. HDD'den bir bölüm ayırıp bunu flash olarak göstermem lazım, mümkün mü bu? Çünkü Windows'un içinden kurulum yapamıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayara format atacağım ama flashım yok. HDD'den bir bölüm ayırıp bunu flash olarak göstermem lazım, mümkün mü bu? Çünkü Windows'un içinden kurulum yapamıyorum.
ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Evet YouTube üzerinden sanal disk oluşturup atmak ile ilgili videolar mevcut yapabilirsiniz.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 14 Kasım 2023 #3 ArvenBey dedi: Evet YouTube üzerinden sanal disk oluşturup atmak ile ilgili videolar mevcut yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanal disk oluşturursam onu boot menusunden açabiliyor muyum hocam.
ArvenBey dedi: Evet YouTube üzerinden sanal disk oluşturup atmak ile ilgili videolar mevcut yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanal disk oluşturursam onu boot menusunden açabiliyor muyum hocam.
ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 yigit.ked dedi: Sanal disk oluşturursam onu boot menusunden açabiliyor muyum hocam. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla açabiliyorsunuz hocam.Açmadan direk olarak source/setup.exe dende format atabilirsiniz.
yigit.ked dedi: Sanal disk oluşturursam onu boot menusunden açabiliyor muyum hocam. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla açabiliyorsunuz hocam.Açmadan direk olarak source/setup.exe dende format atabilirsiniz.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 14 Kasım 2023 #5 ArvenBey dedi: Bildiğim kadarıyla açabiliyorsunuz hocam. Açmadan direk olarak source/setup.exe dende format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format atmayacağım hocam Windows 7'den Windows 10'a geçeceğim.
ArvenBey dedi: Bildiğim kadarıyla açabiliyorsunuz hocam. Açmadan direk olarak source/setup.exe dende format atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Format atmayacağım hocam Windows 7'den Windows 10'a geçeceğim.
tam1gamer1 Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 412 Çözümler 19 14 Kasım 2023 #6 yigit.ked dedi: Format atmayacağım hocam Windows 7'den Windows 10'a geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Sanal Boot ile yapabilirsiniz evet fakat HDD ile Windows 10 geçmenizi önermiyorum yoksa bir gün sinir krizinden hastanelik olabilirsiniz.
yigit.ked dedi: Format atmayacağım hocam Windows 7'den Windows 10'a geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Sanal Boot ile yapabilirsiniz evet fakat HDD ile Windows 10 geçmenizi önermiyorum yoksa bir gün sinir krizinden hastanelik olabilirsiniz.
ArvenBey Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #7 yigit.ked dedi: Format atmayacağım hocam Windows 7'den Windows 10'a geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Konuda format yazıyorduda kusura bakmayın.Dediğim cevap halen geçerli. tam1gamer1 dedi: Sanal boot ile yapabilirsiniz evet fakat HDD ile Windows 10 geçmenizi önermiyorum yoksa bir gün sinir krizinden hastanelik olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet. HDD ile bir süre bende deneyimledim bilgisayarın açılışı 7 8 dk yı bile buluyordu bazen. Uygulamaların açılış hızıda bir hayli öyle.
yigit.ked dedi: Format atmayacağım hocam Windows 7'den Windows 10'a geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Konuda format yazıyorduda kusura bakmayın.Dediğim cevap halen geçerli. tam1gamer1 dedi: Sanal boot ile yapabilirsiniz evet fakat HDD ile Windows 10 geçmenizi önermiyorum yoksa bir gün sinir krizinden hastanelik olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet. HDD ile bir süre bende deneyimledim bilgisayarın açılışı 7 8 dk yı bile buluyordu bazen. Uygulamaların açılış hızıda bir hayli öyle.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 14 Kasım 2023 #8 ArvenBey dedi: Konuda format yazıyorduda kusura bakmayın. Dediğim cevap halen geçerli. Evet. HDD ile bir süre bende deneyimledim bilgisayarın açılışı 7 8 dk yı bile buluyordu bazen. Uygulamaların açılış hızıda bir hayli öyle. Genişletmek için tıkla... Sorun değil Windows 7'den kurtulmak için yapıyorum hepinize teşekkür ederim.
ArvenBey dedi: Konuda format yazıyorduda kusura bakmayın. Dediğim cevap halen geçerli. Evet. HDD ile bir süre bende deneyimledim bilgisayarın açılışı 7 8 dk yı bile buluyordu bazen. Uygulamaların açılış hızıda bir hayli öyle. Genişletmek için tıkla... Sorun değil Windows 7'den kurtulmak için yapıyorum hepinize teşekkür ederim.