Claiser'7 Decapat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 222 12 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar ben "Windows 10 Pro" sürümünü sıfır kurulum ile kurmak istiyorum. Elimde herhangi bir disk veya bellek yok, bu yüzden nasıl kurulum yapabileceğimi bilmiyorum.
Arkadaşlar ben "Windows 10 Pro" sürümünü sıfır kurulum ile kurmak istiyorum. Elimde herhangi bir disk veya bellek yok, bu yüzden nasıl kurulum yapabileceğimi bilmiyorum.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Ekim 2019 #2 ISO indir masaüstünde çalıştır, yalnız kurduktan sonra windows.old klasörü oluşturur. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2019
Claiser'7 Decapat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 222 12 Ekim 2019 #3 Vegas dedi: iso indir masaüstünde çalıştır, yalnız kurduktan sonra windows.old klasörü oluşturur. Genişletmek için tıkla... Çözüm değil, sıfır kurulum istiyorum.
Vegas dedi: iso indir masaüstünde çalıştır, yalnız kurduktan sonra windows.old klasörü oluşturur. Genişletmek için tıkla... Çözüm değil, sıfır kurulum istiyorum.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 12 Ekim 2019 #4 Claiser'7 dedi: Çözüm değil, sıfır kurulum istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözümdür. Sıfır kurulum yapabilirsin sadece eski dosyalarını Windows.old klasörüne taşır. Masaüstü, belgeler, indirilenler vb.
Claiser'7 dedi: Çözüm değil, sıfır kurulum istiyorum. Genişletmek için tıkla... Çözümdür. Sıfır kurulum yapabilirsin sadece eski dosyalarını Windows.old klasörüne taşır. Masaüstü, belgeler, indirilenler vb.
Claiser'7 Decapat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 222 12 Ekim 2019 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir teknik var. Doğru mudur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir teknik var. Doğru mudur?
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.316 Makaleler 1 Çözümler 44 12 Ekim 2019 #6 Claiser'7 dedi: Çözüm değil, sıfır kurulum istiyorum. Genişletmek için tıkla... Disk bellek cd vb olmadıktan sonra başka nasıl kurmayı düşünüyorsunuz?
Claiser'7 dedi: Çözüm değil, sıfır kurulum istiyorum. Genişletmek için tıkla... Disk bellek cd vb olmadıktan sonra başka nasıl kurmayı düşünüyorsunuz?
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2019 #7 Attığın videodaki yöntem çalışmakta kullanabilirsin.
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 17 Ekim 2019 #8 Silinen üye dedi: Attığın videodaki yöntem çalışmakta kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bahsedilen yönetimi denedim ancak olmadı. Sanırım GPT disklerde kullanılamıyor, diskin MBR olması gerekiyor galiba.
Silinen üye dedi: Attığın videodaki yöntem çalışmakta kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bahsedilen yönetimi denedim ancak olmadı. Sanırım GPT disklerde kullanılamıyor, diskin MBR olması gerekiyor galiba.