Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi mevcut olan 8 gb'lık flash belleğim, 6.19 gb ve 1.31 gb olmak üzere ikiye ayrıldı. 1.31 gb'lık bölüme dosya atmaya çalışınca disk yazmaya karşı korumalıdır hatası veriyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Sorumu anlamadınız galiba. Bu işlemi hangi parçaya uygulayacağım? Flash bellek şu an 2 bölümden oluşmakta. Yani h ve g sürücülerinden oluşmakta ve bunlardan biri korumalı.
6Gb'lık parçayı dediğinz gibi yaptım. Fakat kalan 2 gb'lık şifreli bölüm programda (Read Only) olarak gözüküyor ve herhangi bir işlem yapamıyorum. Ve hiç bir sorun olmayan 6 gb'lık bölüme biçimlendirmeyi yaptım ama hiç bir şey değişmedi. Asıl sorun olan diğer 2 gb'lık şifreli bölüm. Bu bölümde hiç bir işlem yapamıyorum. Ne biçimlendirebiliyorum ne de programda işlem yapabiliyorum.
- - - Güncellendi - - -
Regedittende yapmaya çalıştım ama hala düzelme yok Şu 2 gb lık yazmaya karşı korumayı kaldırıp ardından birleştirmenin bir yolu yok mu ?
- - - Güncellendi - - -
Abi durum biraz acil mümkün olduğu kadar kısa sürede yardım ederseniz sevinirim.