A Ash06 Decapat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 6 17 Mayıs 2019 #1 themonukleer dedi: ASUS Prime A320 AMD x4 950 GT 1030 Ben başarılı bir Mojave kurmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam başarılı bir şekilde macOS kurulumu yapabildiniz mi acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2019
themonukleer dedi: ASUS Prime A320 AMD x4 950 GT 1030 Ben başarılı bir Mojave kurmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam başarılı bir şekilde macOS kurulumu yapabildiniz mi acaba ?
T themonukleer Decapat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 8 17 Mayıs 2019 #2 Ash06 dedi: Hocam başarılı bir şekilde mac os kurulumu yapabildiniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Maalesef, kurulum USB'si bilgisayarimin chipsetini yaktı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2019
Ash06 dedi: Hocam başarılı bir şekilde mac os kurulumu yapabildiniz mi acaba ? Genişletmek için tıkla... Maalesef, kurulum USB'si bilgisayarimin chipsetini yaktı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mayıs 2019 #3 themonukleer dedi: Maalesef, kurulum USB'si bilgisayarimin chipsetini yaktı. Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar çok kurulum yaptım, kurulum yüzünden yanan yonga seti olmadı. Garip bir durum. Nasıl bu kanıya vardınız?
themonukleer dedi: Maalesef, kurulum USB'si bilgisayarimin chipsetini yaktı. Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar çok kurulum yaptım, kurulum yüzünden yanan yonga seti olmadı. Garip bir durum. Nasıl bu kanıya vardınız?
A Ash06 Decapat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 6 17 Mayıs 2019 #4 themonukleer dedi: Maalesef, kurulum USB'si bilgisayarimin chipsetini yaktı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten garip durum hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2019
themonukleer dedi: Maalesef, kurulum USB'si bilgisayarimin chipsetini yaktı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten garip durum hocam.
T themonukleer Decapat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 8 17 Mayıs 2019 #5 themonukleer dedi: Maalesef, kurulum usb'si bilgisayarimin chipsetini yaktı. Genişletmek için tıkla... Yalnız bana High sierra tavsiye edildi sistemim için. Ben de high sierra'yı yüklemeye çalıştım fakat bu sorunla karşılaştım. Şu an sistem çalışmıyor. Recep Baltaş dedi: Bugüne kadar çok kurulum yaptım, kurulum yüzünden yanan yonga seti olmadı. Garip bir durum. Nasıl bu kanıya vardınız? Genişletmek için tıkla... Kurulum yapmaya çalışırken restart yaptım fakat kapand. Bir daha açılmadı. Tamirciye gösterdim o da chipsetinin yandığını söyledi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2019
themonukleer dedi: Maalesef, kurulum usb'si bilgisayarimin chipsetini yaktı. Genişletmek için tıkla... Yalnız bana High sierra tavsiye edildi sistemim için. Ben de high sierra'yı yüklemeye çalıştım fakat bu sorunla karşılaştım. Şu an sistem çalışmıyor. Recep Baltaş dedi: Bugüne kadar çok kurulum yaptım, kurulum yüzünden yanan yonga seti olmadı. Garip bir durum. Nasıl bu kanıya vardınız? Genişletmek için tıkla... Kurulum yapmaya çalışırken restart yaptım fakat kapand. Bir daha açılmadı. Tamirciye gösterdim o da chipsetinin yandığını söyledi.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.724 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2019 #6 USB ile chipset yanmaz. Fakat arıza verecek duruma geldiyse yaptığın işlem ile sadece aynı zaman denk gelmiş olabilir.
USB ile chipset yanmaz. Fakat arıza verecek duruma geldiyse yaptığın işlem ile sadece aynı zaman denk gelmiş olabilir.
T themonukleer Decapat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 8 18 Mayıs 2019 #7 claus dedi: USB ile chipset yanmaz. Fakat arıza verecek duruma geldiyse yaptığın işlem ile sadece aynı zaman denk gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilsayarı gösterdiğim tamirci bana bunun sebebinin flash diskin kisa devreye sebep olduğunu söyledi.
claus dedi: USB ile chipset yanmaz. Fakat arıza verecek duruma geldiyse yaptığın işlem ile sadece aynı zaman denk gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilsayarı gösterdiğim tamirci bana bunun sebebinin flash diskin kisa devreye sebep olduğunu söyledi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mayıs 2019 #8 Kalitesiz bir USB bellekten dolayı olabilir ama bunun macOS ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu gibi durumlarda Clear CMOS yapabilirsiniz.
Kalitesiz bir USB bellekten dolayı olabilir ama bunun macOS ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu gibi durumlarda Clear CMOS yapabilirsiniz.