can_2744 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar, bir 5 dk önce bir flash bellek yuttum yanlışlıkla. Yardım edin. Fotoğraf ekledim. Dosya Ekleri .jpg 18,9 KB · Görüntüleme: 330
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2023 #2 can_2744 dedi: Arkadaşlar, bir 5 dk önce bir flash bellek yuttum yanlışlıkla. Yardım edin. Fotoğraf ekledim. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yuttunuz hocam?
can_2744 dedi: Arkadaşlar, bir 5 dk önce bir flash bellek yuttum yanlışlıkla. Yardım edin. Fotoğraf ekledim. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yuttunuz hocam?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 18 Şubat 2023 #3 Tekrar tekrar aynı konular, bıkmadınız mı? Kakanı yaparken böyle bir ses çıkıyorsa tamamdır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tekrar tekrar aynı konular, bıkmadınız mı? Kakanı yaparken böyle bir ses çıkıyorsa tamamdır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
can_2744 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2023 #4 436077 dedi: Tekrar tekrar aynı konular, bıkmadınız mı? Kakanı yaparken böyle bir ses çıkıyorsa tamamdır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kardeş şaka yapmıyorum yardım edermisin?
436077 dedi: Tekrar tekrar aynı konular, bıkmadınız mı? Kakanı yaparken böyle bir ses çıkıyorsa tamamdır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kardeş şaka yapmıyorum yardım edermisin?
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 18 Şubat 2023 #5 can_2744 dedi: Kardeş şaka yapmıyorum yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Hocam biz ne yapabiliriz ki? Tek yapabileceğin şeyler kusmayı denemek ve hastaneye gitmek.
can_2744 dedi: Kardeş şaka yapmıyorum yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Hocam biz ne yapabiliriz ki? Tek yapabileceğin şeyler kusmayı denemek ve hastaneye gitmek.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 18 Şubat 2023 #6 can_2744 dedi: kardeş şaka yapmıyorum yardım edermisin? Genişletmek için tıkla... Ben mi yardım edeceğim? Hastaneye gitmeye ne dersin?
can_2744 dedi: kardeş şaka yapmıyorum yardım edermisin? Genişletmek için tıkla... Ben mi yardım edeceğim? Hastaneye gitmeye ne dersin?
kudal Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 743 Çözümler 1 18 Şubat 2023 #7 can_2744 dedi: kardeş şaka yapmıyorum yardım edermisin? Genişletmek için tıkla... Gelip çıkarmasını mı bekliyorsun dayıcım? En yakın hastanenin aciline.
can_2744 dedi: kardeş şaka yapmıyorum yardım edermisin? Genişletmek için tıkla... Gelip çıkarmasını mı bekliyorsun dayıcım? En yakın hastanenin aciline.
can_2744 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2023 #8 CLANSA dedi: Onu nasıl yuttunuz hocam? Genişletmek için tıkla... hocam sigara çekiyormuş gibi yaparken elimden kaydı hüp diye gitti hala şoktayım! kudal dedi: Gelip çıkarmasını mı bekliyorsun dayıcım? En yakın hastanenin aciline. Genişletmek için tıkla... bizimkilere söyledim inanamadılar
CLANSA dedi: Onu nasıl yuttunuz hocam? Genişletmek için tıkla... hocam sigara çekiyormuş gibi yaparken elimden kaydı hüp diye gitti hala şoktayım! kudal dedi: Gelip çıkarmasını mı bekliyorsun dayıcım? En yakın hastanenin aciline. Genişletmek için tıkla... bizimkilere söyledim inanamadılar
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Şubat 2023 #9 can_2744 dedi: hocam sigara çekiyormuş gibi yaparken elimden kaydı hüp diye gitti hala şoktayım! bizimkilere söyledim inanamadılar Genişletmek için tıkla... Hocam gülersem başıma gelir diye zor tutuyorum kendimi de. Hastaneye gidin bence. Bir de sigaraya hiç bulaşmayın.
can_2744 dedi: hocam sigara çekiyormuş gibi yaparken elimden kaydı hüp diye gitti hala şoktayım! bizimkilere söyledim inanamadılar Genişletmek için tıkla... Hocam gülersem başıma gelir diye zor tutuyorum kendimi de. Hastaneye gidin bence. Bir de sigaraya hiç bulaşmayın.
can_2744 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2023 #10 Günc birazdan gidicez sizce bir zararı olurmu?