The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 Bu şeyler de benim başıma gelir. USB belleğimin ucunun üst kısmı, bellek yuvasının içinde kaldı ve çıkaramıyorum.
Bu şeyler de benim başıma gelir. USB belleğimin ucunun üst kısmı, bellek yuvasının içinde kaldı ve çıkaramıyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 Bir çubuğa yapıştırıcı sürüp sadece belleğin kalan parçasına temas edecek şekilde yapıştırın, kuruduktan sonra çekin. Artı 0 Eksi
Bir çubuğa yapıştırıcı sürüp sadece belleğin kalan parçasına temas edecek şekilde yapıştırın, kuruduktan sonra çekin.
KS KS The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 Bestty dedi: Bir çubuğa yapıştırıcı sürüp sadece belleğin kalan parçasına temas edecek şekilde yapıştırın, kuruduktan sonra çekin. Genişletmek için tıkla... O lanet minik kırık parça USB portunun üst kısmındaki dar alanda kaldı yapıştırıcı İn oraya ulaşabileceğimiz sanmıyorum Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Bir çubuğa yapıştırıcı sürüp sadece belleğin kalan parçasına temas edecek şekilde yapıştırın, kuruduktan sonra çekin. Genişletmek için tıkla... O lanet minik kırık parça USB portunun üst kısmındaki dar alanda kaldı yapıştırıcı İn oraya ulaşabileceğimiz sanmıyorum
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #4 The_Moon dedi: O lanet minik kırık parça USB portunun üst kısmındaki dar alanda kaldı yapıştırıcı İn oraya ulaşabileceğimiz sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Cımbızla almayı denediniz mi? Bence ince bir plaka üzerine yapıştırıcı sürüp alınabilir. Artı 0 Eksi
The_Moon dedi: O lanet minik kırık parça USB portunun üst kısmındaki dar alanda kaldı yapıştırıcı İn oraya ulaşabileceğimiz sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Cımbızla almayı denediniz mi? Bence ince bir plaka üzerine yapıştırıcı sürüp alınabilir.