4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 8 Nisan 2023 #11 aacaacaac dedi: Arkadaşlar kabloyu buldum gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Bu arada ilk defa Type C girişi olan USB bellek görüyorum, siz ne için kullanıyordunuz Type C girişini, aklıma herhangi bir işlevi gelmedi de.
aacaacaac dedi: Arkadaşlar kabloyu buldum gerek kalmadı Genişletmek için tıkla... Bu arada ilk defa Type C girişi olan USB bellek görüyorum, siz ne için kullanıyordunuz Type C girişini, aklıma herhangi bir işlevi gelmedi de.
aacaacaac Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #12 487321 dedi: Bu arada ilk defa Type C girişi olan USB bellek görüyorum, siz ne için kullanıyordunuz Type C girişini, aklıma herhangi bir işlevi gelmedi de. Genişletmek için tıkla... android kullanıyordum eskiden ona takıyordum
487321 dedi: Bu arada ilk defa Type C girişi olan USB bellek görüyorum, siz ne için kullanıyordunuz Type C girişini, aklıma herhangi bir işlevi gelmedi de. Genişletmek için tıkla... android kullanıyordum eskiden ona takıyordum
TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #13 487321 dedi: Bu arada ilk defa Type C girişi olan USB bellek görüyorum, siz ne için kullanıyordunuz Type C girişini, aklıma herhangi bir işlevi gelmedi de. Genişletmek için tıkla... Type C girişli bir cihaza takıp, flashtaki verilere erişmek için kullanılıyor.
487321 dedi: Bu arada ilk defa Type C girişi olan USB bellek görüyorum, siz ne için kullanıyordunuz Type C girişini, aklıma herhangi bir işlevi gelmedi de. Genişletmek için tıkla... Type C girişli bir cihaza takıp, flashtaki verilere erişmek için kullanılıyor.