USB bellekte bilgiler varken Windows 8.1 kurulur mu?

İntel ARC

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
YOK
RAM
3 GB DDR2
Ekran kartı
GT 710
Anakart
MSı MS 7267 ver 4.2
İşlemci
E2140
Merhabalar. Windows 8.1 yüklemek istiyorum elimde 64 GB USB bellek var ve içinde önemli bilgilerim var. Bilgisayara Windows 8.1 yükledikten sonra USB bellekte veri kaybı oluşur mu? Cevaplarsanız çok memnun olurum.

Veri kaybı oluşmaz diye biliyorum hocam.

Önce dosyaları PC'ye at sonra USB'ye ISO yazdıktan sonra dosyalarını geri atarsan olmaz.

Merhabalar. Windows 8.1 yüklemek istiyorum elimde 64 GB USB bellek var ve içinde önemli bilgilerim var. Bilgisayara Windows 8.1 yükledikten sonra USB bellekte veri kaybı oluşur mu? Cevaplarsanız çok memnun olurum.

Hocam Rufus ile kurarsanız Flash'a Windows'u yazmadan önce biçimlediriyor zaten biçimlendirmeden önce sizi de uyarıyor bilgilerinizi Google Drive gibi bulut depolama araçlarına yükleyebilirsiniz.

Hocam Rufus ile kurarsanız Flash'a Windows'u yazmadan önce biçimlediriyor zaten biçimlendirmeden önce sizi de uyarıyor bilgilerinizi Google Drive gibi bulut depolama araçlarına yükleyebilirsiniz.
Önemli dosyalarını 64 GB gibi bir belleğe yüklediğine göre Google Drive'a yüklemesine ömrü yetmez. Dosyalarını Rufus silmesin diye önce PC'ye atsın dedim zaten.

USB'den Windows kurmak istiyorsunuz doğru anladıysam.

USB'yi kurulum için hazırlamanız lazım.
Bu işlemden önce verilerinizi USB cihazından başka yere kopyalayın.

USB kurulum için hazır duruma geldikten sonra kişisel verilerinizi tekrar USB'ye atabilirsiniz.
Windows kurulumuna bir etkisi olmayacaktır.

Önemli dosyalarını 64 GB gibi bir belleğe yüklediğine göre Google Drive'a yüklemesine ömrü yetmez. Dosyalarını Rufus silmesin diye önce PC'ye atsın dedim zaten.
Evet hocam sizin dediğiniz daha doğru ben sonradan flash'a yüklemeyi düşünemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…