USB bellekte Windows ISO dosyası ve kişisel dosyalar depolanabilir mi?

Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Bende 32 GB'lık bir flash bellek var. Ben bunu 16-16 GB olarak ayırıp bir tarafına Windows, bir tarafında da dosya saklasam herhangi bir problem çıkar mı? Ek olarak bu haliyle flash ile format atarsam 2. bölümdeki veriler format atılan cihaza aktarılır mı?

Evet mümkün, Ventoy ile yapabilirsiniz.

Ancak Ventoy'u kurmadan önce dosyalarınızı USB bellekten bilgisayara alın.

Ventoy kullanabilirsiniz. ISO dosyalarınızı atıp bırakıyorsunuz. Tekrar tekrar yazdırmaya gerek yok. Kendi dosyalarınız için ayrı klasör oluşturursunuz olur biter.

Bende 32 GB'lık bir flash bellek var. Ben bunu 16-16 GB olarak ayırıp bir tarafına Windows, bir tarafında da dosya saklasam herhangi bir problem çıkar mı? Ek olarak bu haliyle flash ile format atarsam 2. bölümdeki veriler format atılan cihaza aktarılır mı?

Ben ISO yazdırdıktan sonra içerisine bir klasör oluşturup sürücü program depoluyorum sorun çıkmıyor.

problem çıkar mı?
Cevap hayır.
Ek olarak bu haliyle flash ile format atarsam 2. bölümdeki veriler format atılan cihaza aktarılır mı?
Sen kopyala yapıştır yapmaz isen Hayır.

Not:MiniTool Partition Wizard Free ile Bir USB belleği ikiye bölüp hem Windows hem de Linux Kurulum Usb si yapmıştım.Başlangıçta neyin Boot olmasını istiyorsanız onu seçiyordunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı