USB Bellekte Yer Olmasına Rağmen Boş Alan Yok Hatası

Dora Deniz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sistem depolama alanında kayıtlı verilerimi USB belleğe aktarmak istiyorum. Bunun için 16 GB'lık USB bellek alıp FAT32 şeklinde biçimlendirdim. Ayarlardan girip verileri aktar diyince yeterli alan yok 7398 mb boş alan olması lazım diyor. Ama zaten benim Flash belleğimin içi boş. Problemin nerden kaynaklandığını anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ntfs şeklinde biçimlendirince ps3 flash belleği tanımıyor.

PC üzerinden Minitool Partition Wizard ile biçimlendirmeyi deneyin.
Verdiğiniz programı indirip hem fat32 hem de ntfs şeklinde biçimlendirdim. Ama hiç birinde ps3 flash belleği algılamadı.

Verdiğiniz programı indirip hem fat32 hem de ntfs şeklinde biçimlendirdim. Ama hiç birinde ps3 flash belleği algılamadı.
Komut Satırı'nı yönetici olarak açın ve sırayla şu komutları girin:
  • diskpart
  • list disk
Burada bilgisayara takılı diskler listelenecektir. Boyutuna göre kendi diskinizi ayırt edin ve numarasını aklınızda tutun.

Burada benim diskim görüldüğü üzere 4 nolu disk.
  • sel disk 4 (4 yerine biçimlendirmek istediğiniz diskin numarasını yazın.)
  • clean
  • convert mbr
  • create partition primary
  • format fs=fat32 quick
  • active
  • assign
  • exit
  • exit
Bu işlemlerden birinde hata verebilir önemsemeyin ve devam edin.

Dediğiniz işlemlerin her birini eksiksiz yaptım ve her hangi bir hata almadım. Flash ı ps3 takınca algıladı fakat yeterli boş alan yok hatasını veriyor.

PS3 kullanmadığım için bilmiyorum ama acaba FAT32'de 4GB sınırı olduğu için olabilir mi? PS3'e ağ üzerinden bağlanıp oyunu yedekleyemiyor musunuz? Bildiğim kadarıyla böyle bir özellik bulunuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…