Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 6 Nisan 2021 #1 USB bellekte o dosyaya girerken şifre sormasını istiyorum. Mümkünse programsız olsun. @MendelsOrange bir sorun mu var? Ayrıca o Mendelin bezelyesi değil miydi
USB bellekte o dosyaya girerken şifre sormasını istiyorum. Mümkünse programsız olsun. @MendelsOrange bir sorun mu var? Ayrıca o Mendelin bezelyesi değil miydi
Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 Turkish Kebab dedi: USB bellekte o dosyaya girerken şifre sormasını istiyorum. Mümkünse programsız olsun. Genişletmek için tıkla... Beni hatırladın mı @Turkish Kebab monster bir bilgisayar için kavga etmiştik ama programsız yapamazsın o şifrelemeyi maalesef.
Turkish Kebab dedi: USB bellekte o dosyaya girerken şifre sormasını istiyorum. Mümkünse programsız olsun. Genişletmek için tıkla... Beni hatırladın mı @Turkish Kebab monster bir bilgisayar için kavga etmiştik ama programsız yapamazsın o şifrelemeyi maalesef.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 6 Nisan 2021 #3 Wiera dedi: Beni hatırladın mı @Turkish Kebab monster bir bilgisayar için kavga etmiştik ama programsız yapamazsın o şifrelemeyi maalesef. Genişletmek için tıkla... Hatırlayamadım. Ben pek kavgacı değilimdir. Programla nasıl oluyor?
Wiera dedi: Beni hatırladın mı @Turkish Kebab monster bir bilgisayar için kavga etmiştik ama programsız yapamazsın o şifrelemeyi maalesef. Genişletmek için tıkla... Hatırlayamadım. Ben pek kavgacı değilimdir. Programla nasıl oluyor?
Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Turkish Kebab dedi: Hatırlayamadım. Ben pek kavgacı değilimdir. Programla nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Onun belli başlı uygulamaları var ama bilmiyorum hiç kullanmadım. Ya da sıkıştıracaksın başka programsız yapılabilecek bir şey yok.
Turkish Kebab dedi: Hatırlayamadım. Ben pek kavgacı değilimdir. Programla nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Onun belli başlı uygulamaları var ama bilmiyorum hiç kullanmadım. Ya da sıkıştıracaksın başka programsız yapılabilecek bir şey yok.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #5 O dosyayı zipleyin ve zip dosyasına şifre koyun.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 6 Nisan 2021 #6 Seandear dedi: O dosyayı zipleyin ve zip dosyasına şifre koyun. Genişletmek için tıkla... Zipledim nereden şifre koyacağım?
Seandear dedi: O dosyayı zipleyin ve zip dosyasına şifre koyun. Genişletmek için tıkla... Zipledim nereden şifre koyacağım?
Wiera Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15 FA507NVR-LP005 Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 Turkish Kebab dedi: Zipledim nereden şifre koyacağım? Genişletmek için tıkla... Ziplerken koymadıysan zip dosyasına sağ tık yap özellikler de oradan da güvenlik oradan da şifre koyabilirsiniz.
Turkish Kebab dedi: Zipledim nereden şifre koyacağım? Genişletmek için tıkla... Ziplerken koymadıysan zip dosyasına sağ tık yap özellikler de oradan da güvenlik oradan da şifre koyabilirsiniz.
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 6 Nisan 2021 #8 Ekle kısmından bir şifre belirle diyin.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 6 Nisan 2021 #9 Seandear dedi: Ekle kısmından bir şifre belirle diyin. Genişletmek için tıkla... Ekle kısmı nerede? @Seandear Wiera dedi: Ziplerken koymadıysan zip dosyasına sağ tık yap özellikler de oradan da güvenlik oradan da şifre koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özelliklerde güvenlik yok.
Seandear dedi: Ekle kısmından bir şifre belirle diyin. Genişletmek için tıkla... Ekle kısmı nerede? @Seandear Wiera dedi: Ziplerken koymadıysan zip dosyasına sağ tık yap özellikler de oradan da güvenlik oradan da şifre koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özelliklerde güvenlik yok.