S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #11 The Tribal Chief dedi: Bilinçli kullanıcı olursanız hata minimize detaya düşüyor. Mesela ben kendi bilgisayarıma asla birisinin kullanmasına izin vermem. Kaç yerde saklamak daha iyi olur? Bulut hariç ama. NAS ünitesi işe yarar mı? Tabi o da masraflı bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben kendi laptopunu götürürsün orada açarsın diye düşündüm. Ben o şekilde yapıyorum kimsenin PC sinden oturum açmıyorum. Ha açsam dahi dediğim gibi çift doğrulama mevcut. Devlet sırrı niteliğinde belgede bulundurmadığım için sorun yok
The Tribal Chief dedi: Bilinçli kullanıcı olursanız hata minimize detaya düşüyor. Mesela ben kendi bilgisayarıma asla birisinin kullanmasına izin vermem. Kaç yerde saklamak daha iyi olur? Bulut hariç ama. NAS ünitesi işe yarar mı? Tabi o da masraflı bir şey. Genişletmek için tıkla... Ben kendi laptopunu götürürsün orada açarsın diye düşündüm. Ben o şekilde yapıyorum kimsenin PC sinden oturum açmıyorum. Ha açsam dahi dediğim gibi çift doğrulama mevcut. Devlet sırrı niteliğinde belgede bulundurmadığım için sorun yok
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.561 Makaleler 49 Çözümler 12 29 Ocak 2025 #12 DDenizcann dedi: Hocam bende bulut sevmiyorum eğer paranız varsa NAS kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O para bizde ne gezer... Aslında NAS güzel ama o maliyeti cabası. Elektrik faturası kol gibi gelir. Harici disk yeterli. SdtCngz dedi: Ben kendi laptopunu götürürsün orada açarsın diye düşündüm. Ben o şekilde yapıyorum kimsenin PC sinden oturum açmıyorum. Ha açsam dahi dediğim gibi çift doğrulama mevcut. Devlet sırrı niteliğinde belgede bulundurmadığım için sorun yok Genişletmek için tıkla... Yine de üzülür insan. Yabana atmamak lazım bu tür şeyleri.
DDenizcann dedi: Hocam bende bulut sevmiyorum eğer paranız varsa NAS kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O para bizde ne gezer... Aslında NAS güzel ama o maliyeti cabası. Elektrik faturası kol gibi gelir. Harici disk yeterli. SdtCngz dedi: Ben kendi laptopunu götürürsün orada açarsın diye düşündüm. Ben o şekilde yapıyorum kimsenin PC sinden oturum açmıyorum. Ha açsam dahi dediğim gibi çift doğrulama mevcut. Devlet sırrı niteliğinde belgede bulundurmadığım için sorun yok Genişletmek için tıkla... Yine de üzülür insan. Yabana atmamak lazım bu tür şeyleri.