A aynadakiadam Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Merhaba, flash bellekte normalde dosya var ama virüslü olduğu için açamıyorum. CMD > D: > attrib -h -r -s /s /d *.* yöntemi işe yaramıyor. Ne yapabilirim?
Merhaba, flash bellekte normalde dosya var ama virüslü olduğu için açamıyorum. CMD > D: > attrib -h -r -s /s /d *.* yöntemi işe yaramıyor. Ne yapabilirim?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 26 Temmuz 2022 #2 Kaspersky kullanarak virüsleri kaldırabilirsiniz. Harici Cihaz Taraması support.kaspersky.com
1 147460 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 47 26 Temmuz 2022 #3 gizli dosyaları göster seçeneğini aç
A aynadakiadam Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Kaspersky kullanarak virüsleri kaldırabilirsiniz. Harici Cihaz Taraması support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Daha kısa bir çözüm yok mu?
Silinen üye dedi: Kaspersky kullanarak virüsleri kaldırabilirsiniz. Harici Cihaz Taraması support.kaspersky.com Genişletmek için tıkla... Daha kısa bir çözüm yok mu?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 26 Temmuz 2022 #5 aynadakiadam dedi: Daha kısa bir çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok. Virüslerden kurtulmak istiyorsan yapmak zorundasın gibi görünüyor.
aynadakiadam dedi: Daha kısa bir çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok. Virüslerden kurtulmak istiyorsan yapmak zorundasın gibi görünüyor.
A aynadakiadam Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #6 Silinen üye dedi: Sanırım yok. Virüslerden kurtulmak istiyorsan yapmak zorundasın gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Programı indirdim şu an tarıyor.
Silinen üye dedi: Sanırım yok. Virüslerden kurtulmak istiyorsan yapmak zorundasın gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Programı indirdim şu an tarıyor.