USB bellekteki dosyalar silinmiyor

erenkrkmaz06

Hectopat
Bir format USB'si oluşturmak için yükleme yaptım şu an silmek istiyorum ama biçimlendir dediğimde Windows, biçimlendirmeyi bitiremedi. Hatasıyla karşılaşıyorum delete yaptığımda siliyor olarak görülüyor ama değişen bir şey yok.
USB Bellek: SanDisk Cruzer Glide 64 GB

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Flash belleğin yazma kısmının ömrü dolmuş olabilir.

Denedim ancak değişen bir şey olmadı.

Flash belleğin yazma kısmının ömrü dolmuş olabilir.

Eğer öyle olduysa onun bir çözümü yok mudur?

Bellek salt okunur olabilir bilgisayar oturumunda yönetici misiniz?

Evet yöneticiyim.

Denedim ancak değişen bir şey olmadı.

Eğer öyle olduysa onun bir çözümü yok mudur?

Evet yöneticiyim.

Bir çözümü yoktur. Donanımsal yazma ömrü dolmuştur. Silsen de tekrar gelir. Eğer elinde başka PC varsa bir de onda dene. Onda da yaparsa flash bellek gitmiştir hocam.

Bir çözümü yoktur. Donanımsal yazma ömrü dolmuştur. Silsen de tekrar gelir. Eğer elinde başka PC varsa bir de onda dene. Onda da yaparsa flash bellek gitmiştir hocam.

Kalıcı olarak sil diyorum siliyor ancak tak çıkar yaptıktan sonra sildiklerim geri geliyor farklı bilgisayarda da denedim aynı şeyler oluyor sanırım dediğiniz gibi flash bellek ömrünü tamamladı.

Kalıcı olarak sil diyorum siliyor ancak tak çıkar yaptıktan sonra sildiklerim geri geliyor farklı bilgisayarda da denedim aynı şeyler oluyor sanırım dediğiniz gibi flash bellek ömrünü tamamladı.

Evet hocam. Flash belleğiniz ömrünü tamamlamış. Beğenmeme atan arkadaş da bu sırada öğrenmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…