USB bellekteki simgeyle isimlendirilmiş dosyalar

BizonTR

Kilopat
Katılım
19 Aralık 2016
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Flaşımda &&^^&&^^&^^ böyle değişik bir dosya var. Ayrıca Flashımı açarken sanki "kes" komutu verilmiş bir simgeyi tıklayarak açıyorum. başka türlü açılmıyor. Simge soluk bir biçimde ve ismi yok. Flaşımın içindeki dosyalarda bir sorun yok açılıyor. Virüs taramasında da bir şey bulmuyor. Acaba Flaşım bozulmuş mudur sizce ne yapmalıyım?
 
2.jpg
böyle bir dosya var.
1.jpg
ayrıca böyle bir simgeye tıklayınca açılıyor.

Onların dışında diğer her şey tam. flaşı sorunsuz kullanıyorum fakat bu olayla pek rastlamadım. sorun mudur onu merak ediyorum.
 
Yanlış bilgilendirme
Kendi dosyalarını yedekle ve diski formatla. Basit bir virüs herhangi bir sisteme zararı yok endişelenme o yüzden virüs programları bir tehdit bulmuyor.
 
Şuan ki kullandığım virüs programı ile kaspersky çakışır mı? taratma aşamasında şuan kullandığımı devre dışı mı bırakayım, ne yapmalıyım?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı