E exponlintt Hectopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1 3 Kasım 2021 #1 Ne yapmam gerekiyor? -s -h /s /d *.* gibi bazı yolları denedim, olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2021
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Kasım 2021 #2 exponlintt dedi: Eki Görüntüle 1205251 Ne yapmam gerekiyor? -s -h /s /d *.* gibi bazı yolları denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Genellikle hasar görmüş bu tarz dosya ve klasörler recovery ile sonuçlanabiliyor. Yalnız çözüm olmadığı zaman ise biçimlendiriliyor. Çoğu kullanıcının makineda flash Bellek'lerde bu tarz problemlerle karşılaşıyoruz. Şayet güvenlik yazılımları olmadığından zararlı yazılımlar amaçlarına ulaşmış oluyor. Artı 0 Eksi
exponlintt dedi: Eki Görüntüle 1205251 Ne yapmam gerekiyor? -s -h /s /d *.* gibi bazı yolları denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Genellikle hasar görmüş bu tarz dosya ve klasörler recovery ile sonuçlanabiliyor. Yalnız çözüm olmadığı zaman ise biçimlendiriliyor. Çoğu kullanıcının makineda flash Bellek'lerde bu tarz problemlerle karşılaşıyoruz. Şayet güvenlik yazılımları olmadığından zararlı yazılımlar amaçlarına ulaşmış oluyor.