USB Bellekten Hem Windows 7 Hem Windows 8 Kurulumu

Nihai Tüketici

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuyu merak ettim ve sizlere danışmak istedim. Şimdi elimde Windows 8 kuruluma hazır bir flash bellek var. Hafıza 16 gb. Peki aynı flash belleği kurulumu içinde hazırlayabilme şansım var mı ? Yani kısacası istiyorum ki o flash bellek üzerinden hem windows 8 hemde windows 7'yi kurabileyim.

İlginiz için teşekkür ederim ama yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Elinizde tek bir flash bellek var. Bunun içinde hem Windows 7 kurulumu hem de Windows 8 kurulumu olması imkanı var mı ?

Hazırlayabilirsem bununla ilgili bir rehber hazırlayacağım.

Emin değilim onun hakkında ama, o şekilde imkan olacaktır diye düşünmekteyim. Daha iyi bilen arkadaşlar da cevaplayacaktır.

Hazırlayabilirsem bununla ilgili bir rehber hazırlayacağım.

İki farklı bilgisayara kurulum yapmam lazım. Cd ile uğraşmak istemiyorum ve elimde güvendiğim tek bir flash bellek var. Umarım kısa zamanda hazırlarsınız. Teşekkür ederim.

Önce 7'yi usb belleğe boot et kuracağın bilgisayara kur sonra biçimlendir win8'i boot et ve kur. Öyle olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…