USB Bluetooth adaptör dongle cihazda görünüyor ama çalışmıyor

Ali kayhan

Hectopat
Merhaba, uzun zaman önce USB Bluetooth adaptör aldım bir tane. Şimdi lazım oldu taktım daha önce PS 3 kolu bağlamak için kullanmak istedim baktım olmuyor kablo ile devam ettim, şimdi ihtiyacım oldu taktım ama aygıt yöneticisinde görünüyor ama Bluetooth olarak değil USB olarak. Anlamadım kurcaladım olmadı cihaz sıkıntısız çalışıyor diyor ama yok BT menüsü açılmıyor. Bir işe yaramıyor anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Resmi koyuyorum aşağıya.

Ekran Görüntüsü (4).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun zaman önce USB Bluetooth adaptör aldım bir tane. Şimdi lazım oldu taktım daha önce PS 3 kolu bağlamak için kullanmak istedim baktım olmuyor kablo ile devam ettim, şimdi ihtiyacım oldu taktım ama aygıt yöneticisinde görünüyor ama Bluetooth olarak değil USB olarak. Anlamadım kurcaladım olmadı cihaz sıkıntısız çalışıyor diyor ama yok BT menüsü açılmıyor. Bir işe yaramıyor anlayan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Resmi koyuyorum aşağıya.

Eki Görüntüle 1274329

Aynı sorun bende de var çözebildin mi?

Eki Görüntüle 1274329
Aynı sorun bende de var çözebildin mi?
Sorunu cozdum eger hala gerekli ise. SCPToolkit'i sildiyseniz exe'yi tekrar acin ve "ScpToolkit Bluetooth Pair Utility" bu tike basin. Daha sonra kurunca yesil tusa basin ve uninstall diyin. Duzelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı