A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar oyun onayacağım, kablosuz kulak içi kulaklığımı bağlamak için kullanacağım. Önerebileceğiniz var mıdır? Kaliteli bir şey almama gerek var mı yoksa hepsi aynı işi görür mü?
Arkadaşlar oyun onayacağım, kablosuz kulak içi kulaklığımı bağlamak için kullanacağım. Önerebileceğiniz var mıdır? Kaliteli bir şey almama gerek var mı yoksa hepsi aynı işi görür mü?
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 570 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 Ben bunu ocakta almışım 3 aydır kullanıyorum bir sıkınıtısı yok gecikmesi yok dencek kadar az (Bluetooth kulaklığınıza göre değişir) öneririm.
Ben bunu ocakta almışım 3 aydır kullanıyorum bir sıkınıtısı yok gecikmesi yok dencek kadar az (Bluetooth kulaklığınıza göre değişir) öneririm.
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #3 ZerveoN dedi: Ben bunu ocakta almışım 3 aydır kullanıyorum bir sıkınıtısı yok gecikmesi yok dencek kadar az (Bluetooth kulaklığınıza göre değişir) öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu almayı düşünüyordum zaten sağ olun.
ZerveoN dedi: Ben bunu ocakta almışım 3 aydır kullanıyorum bir sıkınıtısı yok gecikmesi yok dencek kadar az (Bluetooth kulaklığınıza göre değişir) öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu almayı düşünüyordum zaten sağ olun.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 570 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #4 Alper Tuna Özen dedi: Teşekkürler bunu almayı düşünüyordum zaten sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bazılarına 5.0 bazılarına 5.3 gelmiş 5.0 gelirse iade etmenizi öneririm bana 5.3 geldi.
Alper Tuna Özen dedi: Teşekkürler bunu almayı düşünüyordum zaten sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bazılarına 5.0 bazılarına 5.3 gelmiş 5.0 gelirse iade etmenizi öneririm bana 5.3 geldi.
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #5 ZerveoN dedi: Bazılarına 5.0 bazılarına 5.3 gelmiş 5.0 gelirse iade etmenizi öneririm bana 5.3 geldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlıyoruz 5.0 veya 5.3 oldugunu.
ZerveoN dedi: Bazılarına 5.0 bazılarına 5.3 gelmiş 5.0 gelirse iade etmenizi öneririm bana 5.3 geldi. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlıyoruz 5.0 veya 5.3 oldugunu.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 570 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #6 Alper Tuna Özen dedi: Nasıl anlıyoruz 5.0 veya 5.3 oldugunu. Genişletmek için tıkla... Hem kutuda hem ürünün üstünde yazar ama çoğu kişiye 5.3 gelmiş size de 5.3 gelir büyük ihtimalle.
Alper Tuna Özen dedi: Nasıl anlıyoruz 5.0 veya 5.3 oldugunu. Genişletmek için tıkla... Hem kutuda hem ürünün üstünde yazar ama çoğu kişiye 5.3 gelmiş size de 5.3 gelir büyük ihtimalle.
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #7 ZerveoN dedi: Hem kutuda hem ürünün üstünde yazar ama çoğu kişiye 5.3 gelmiş size de 5.3 gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sipariş geçtim yarın teslimat diyor hayırlısı. ZerveoN dedi: Hem kutuda hem ürünün üstünde yazar ama çoğu kişiye 5.3 gelmiş size de 5.3 gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey daha soracağım kablosuz kulaklığı bağladığımda kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim acaba?
ZerveoN dedi: Hem kutuda hem ürünün üstünde yazar ama çoğu kişiye 5.3 gelmiş size de 5.3 gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sipariş geçtim yarın teslimat diyor hayırlısı. ZerveoN dedi: Hem kutuda hem ürünün üstünde yazar ama çoğu kişiye 5.3 gelmiş size de 5.3 gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey daha soracağım kablosuz kulaklığı bağladığımda kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim acaba?
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 570 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #8 Alper Tuna Özen dedi: Teşekkürler sipariş geçtim yarın teslimat diyor hayırlısı. Ben bir şey daha soracağım kablosuz kulaklığı bağladığımda kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabiliyosunuz.
Alper Tuna Özen dedi: Teşekkürler sipariş geçtim yarın teslimat diyor hayırlısı. Ben bir şey daha soracağım kablosuz kulaklığı bağladığımda kulaklığın mikrofonunu kullanabilir miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabiliyosunuz.