USB Bluetooth önerisi

nincaez

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus PRIME H610M-F D4 R2.0-CSM Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming Anakart

Intel Core i5-12400F 2.50GHz 6 Çekirdek 18MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci

inno3d geforce rtx 3080 ichill x4 10gb gddr6x

Team T-Force Vulcan Z Red 16GB (2x8GB) 3200Mhz CL16 DDR4 Ram

Lexar NM610PRO 1TB Gen3x4 3300/2600MB/ sn NVMe PCIe M.2 SSD
Meslek
Öğrenci
Yeni sistem dizdim masaüstü ve de Bluetooth desteği yok karşıma USB Bluetooth gördüm, normal hayatımda JBL 720BT kulaklığı kullanıyorum ama PC'ye bağlayamıyorum sizce bu USB Bluetooth'dan alsam o kulaklığı PC'ye bağlayabilir miyim veya mikrofonunu kullanabilir miyim ses gecikmesi vs. yaşar mıyım?

Oyun oynamıyosanız fark edeceğiniz türden bir ses gecikmesi yaşamazsınız oyunu da profesyonelseniz anlarsınız belki.

https://www.hepsiburada.com/tp-link-ub500-bluetooth-5-0-mini-usb-adaptor-pm-HBC0000125QH1 bende bu var şu an ama ben bu kadar pahalıya almamıştım bütçeniz varsa bakın.

Niye kullanamayasınız bilmiyorum ama ne olur ne olmaz yarın müsait bir zaman deneyebilirim evde JBL marka kulaklık var.

Niye kullanamayasınız bilmiyorum ama ne olur ne olmaz yarın müsait bir zaman deneyebilirim evde JBL marka kulaklık var.
çok güzel olur hocam denersen çünkü jbl kulaklık var resmen boşa duruyor harici mik aldım ama hiçbir şekilde ses gitmiyo pc ye aklıma bu yöntem geldi

Çok güzel olur hocam denersen çünkü JBL kulaklık var resmen boşa duruyor harici mik aldım ama hiçbir şekilde ses gitmiyor PC'ye aklıma bu yöntem geldi.

Harici kulaklığın kulaklıkla ne alakası var o zaman denemem işe yaramaz mikrofon nasıl bağlandı tam onu anlamadım.

Harici kulaklığın kulaklıkla ne alakası var o zaman denemem işe yaramaz mikrofon nasıl bağlandı tam onu anlamadım.

kulaklığı kablolu pc ye bağladığım zaman Kulaklığın mikrofonundan ses gitmediği için yaka mikrofonu almıştım bilgisayarda kullanmak için ama olmadı onun için diyorum eğer JBL'in mikrofonu çalışıyorsa USB Bluetooth alacağım o yüzdern dener misin dedim.

Son düzenleme:

Anladım ben harici kulaklığı JBL taktınız falan zannettim kardeşlerimden aliyim DC üzerinden arkadaşımı arar denerim.

Anladım ben harici kulaklığı JBL taktınız falan zannettim kardeşlerimden aliyim DC üzerinden arkadaşımı arar denerim.

Mikrofon, ses bağlandı dedi sıkıntı yok ama bende sıkıntı çıkardı nedense ses tamamen robotik şekilde geldi bana Bluetooth'da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama bende oldu bir şeyler.

Son düzenleme:
teşekkürler hocam bu kadar uğraştığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…