A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 17 Ocak 2024 #1 Resimde gözüktüğü gibi Rufus uyarı veriyor. K bölümünü tamamen silmek veya J ile birleştirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024
Resimde gözüktüğü gibi Rufus uyarı veriyor. K bölümünü tamamen silmek veya J ile birleştirmek istiyorum.
Çözüm A A Ahmet Demircioğlu 17 Ocak 2024 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz arkadaşlar. Dessa dedi: Merhaba CMD yönetici olarak aç Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk flaş bellek no (flaş belleğin numarası neyse onu seç yanlışı seçmemen gerekir.) create partition primary select partition 1 (1 diyeceksin flaş bellek numaran değil) format fs=fat32 quick assign Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ben tam olarak böyle yapmadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz arkadaşlar. Dessa dedi: Merhaba CMD yönetici olarak aç Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk flaş bellek no (flaş belleğin numarası neyse onu seç yanlışı seçmemen gerekir.) create partition primary select partition 1 (1 diyeceksin flaş bellek numaran değil) format fs=fat32 quick assign Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ben tam olarak böyle yapmadım.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 17 Ocak 2024 #2 Merhaba cmd yönetici olarak aç Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk flaş bellek no (flaş belleğin numarası neyse onu seç yanlışı seçmemen gerekir.) create partition primary select partition 1 (1 diyeceksin flaş bellek numaran değil) format fs=fat32 quick assign Tamamdır. Artı 0 Eksi
Merhaba cmd yönetici olarak aç Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk flaş bellek no (flaş belleğin numarası neyse onu seç yanlışı seçmemen gerekir.) create partition primary select partition 1 (1 diyeceksin flaş bellek numaran değil) format fs=fat32 quick assign Tamamdır.
KS KS A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 17 Ocak 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz arkadaşlar. Dessa dedi: Merhaba CMD yönetici olarak aç Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk flaş bellek no (flaş belleğin numarası neyse onu seç yanlışı seçmemen gerekir.) create partition primary select partition 1 (1 diyeceksin flaş bellek numaran değil) format fs=fat32 quick assign Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ben tam olarak böyle yapmadım. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz arkadaşlar. Dessa dedi: Merhaba CMD yönetici olarak aç Kod:Panoya kopyala diskpart list disk select disk flaş bellek no (flaş belleğin numarası neyse onu seç yanlışı seçmemen gerekir.) create partition primary select partition 1 (1 diyeceksin flaş bellek numaran değil) format fs=fat32 quick assign Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Ben tam olarak böyle yapmadım.