USB boot etmiyor

surriend

Decapat
Daha fazla  
Format atarken USB'yi boot edemiyorum. Attıgım görselde göründüğü üzere orada gözüküyor ama tıklayamıyorum. Kaç kere denedim tekrar tekrar ISO yazdırdım farklı ISO'lar da yazdım maalesef olmuyor. Bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iso yazdırırken ayarları yanlış yapmış olabilirsiniz ki iso ile uğraşmanıza gerek yok.
Microsoft'un kurulum aracı ile tek dokunuşla flash belleğiniz hazır olacak.

Rufus balon.

Hangi araçla yazdırıyorsunuz?
Ventoy ile ISO dosyanızı direkt içine yapıştırıp kullanabilirsiniz.

Zamanında yeşil ekibin insanları gereksiz yere rufusa yönlendirmesi sonucu kimi zaman kullanıcılar rufus'u ayatlamakta güçlük çekebiliyorlar. Halbuki hiç gerek yok.

Windows 10/11 kurulum aracı veya win11/10/8/7 sürümleri için isonun içini temiz fat ile biçimlendirilmiş flaşa atmamız kafidir (çok kere denendi). Rufusun yok şu ayarı böyleydi yok bu ayarı nasıldı diye uğraşmaya gerek yok.

Arkadaşın sistemi UEFI.
Sorun değil. Rufus ile MBR modda yazdırınca hibrit imaj oluşur. Yani hem EFI hem de CSM olarak çalışır.
Ama Ventoy daha pratik. USB'yi durmadan biçimlendirmeye gerek kalmaz. USB'nin alabildiği kadar çoklu ISO dosyasını içine direkt atabilirsiniz.

Windows kurulum aracı ile yazdırdım oldu arkadaşlar yardımınız için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…