Usb Boot Failed hatası

alituna

Megapat
Daha fazla  
Paragone ile disk ayırma, win32 Disk İmager ile usb ye raw dosyasını yükleme ve trans mac ile amd ekran kartı kext lerini başarılı bir şekilde yaptıktan sonra bios ayarlarına geldim. Ancak kendi ayarlarımda herhangi bir değişiklik yapılacak bir ayar bulamadım. Usb ile boot etmek istedim ancak boot failed hatası aldım. Technopat'taki dostlar usb de arıza olabileceğini değiştirmemi söylediler. 2 usb ile farklı usb girişlerini denedim. Sonuç aynı.

bios.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb arızası varsa eğer windows kullandığınız sırada usb portlarını çalıştıramazsınız veya farklı sorunlar çıkabilir. Daha önce usb'den kurulum yaptınız mı? Cevabınız hayırsa herhangi bir işletim sistemini bootable olarak hazırlayın (Linux sürümleri daha kolay olur) ve onu yüklemeyi deneyin. Eğer bu aşamayı geçebilirseniz yani usb'den boot edebilirseniz boot probleminiz yok demektir. Ve .raw imajını usb'ye yazarken hata yapıyor olabilirsiniz. Tekrar tekrar yapmış olsanız dahi aynı hatayı sürekli yapanlar olur. Ben de çok yaptım böyle hataları. Ama yine aynı şekilde hata alırsanız teknik bir problem yaşıyorsunuz demektir. Sonrasında da arızanın kaynağını tespit edip çözüme gidebiliriz.

Daha önce iki usb ile de boot yaptım. Hatta haftasonuydu. Siz demiştiniz usblerde arıza olabilir değiştirin diye. Uyguladım aynı hata. Benim tahminim .raw imajını yanlış yazıyor olabilirim. Siz ne önerirsiniz bu konuda? Videoda gösterildiği gibi yapmıştım ama hata yapmış olabirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı