USB Boot ile Win 7'den Win 10'a yükseltirken hata

Muhtaç

Decapat
Arkadaşlar her şey güzel hoş, USB belleği hatasız biçimde Boot ettim. Windows 10'u Rufus'la yazdırdım ama sorunum şu Boot menüsüne gelip USB belleğimi seçtikten 10 saniye sonra ekranda değişik değişik minik renkler çıkıyor devamı yok. Korktum kapattım bilgisayarı ama bootsuz açınca sorun yok acaba USB bellekte mi sıkıntı var ya da yüklerken bir hata mı yaptım? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Fotoğrafı eklemeyi unutmuşum. Buyurun.

Edit: çok net değil kusuruma bakmayın ortadaki çizgileri rahatlıkla görebilirsiniz sebebi nedir teşekkürler

Son düzenleme:
Bende USB Boot açınca böyle şeyler çıkmıştı. Sonra sorunsuz format attım. USB bellekte bir sorun olmadığını düşünüyorum. Biraz bekleyin açılır kurulum ekranı.

Bende USB Boot açınca böyle şeyler çıkmıştı. Sonra sorunsuz format attım. USB bellekte bir sorun olmadığını düşünüyorum. Biraz bekleyin açılır kurulum ekranı.
Size güvenerekten bekleyeceğim
Edit: bekledim birşey olmadı entere basınca reset attı bilgisayara çözümü bilen yoksa normal yoldan kuracağım win 10 u

Edit: Bekledim bir şey olmadı entere basınca reset attı bilgisayara çözümü bilen yoksa normal yoldan kuracağım Win 10'u

BIOS ayarları doğru yaptınız mı? Boot seçenekleri gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…