Bedirhn Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:34 #11 Einstein dedi: ISO dosyasında ya da flash bellekte problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Linux olan SSD'ye geçecektim ama boot menüde SSD gözükmüyor neden olabilir?
Einstein dedi: ISO dosyasında ya da flash bellekte problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Linux olan SSD'ye geçecektim ama boot menüde SSD gözükmüyor neden olabilir?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:38 #12 Bedirhn dedi: Linux olan SSD'ye geçecektim ama boot menüde SSD gözükmüyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows kurulum ekranında Linux yüklü SSD'yi biçimlendirdiyseniz ondan dolayıdır.
Bedirhn dedi: Linux olan SSD'ye geçecektim ama boot menüde SSD gözükmüyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Windows kurulum ekranında Linux yüklü SSD'yi biçimlendirdiyseniz ondan dolayıdır.
Bedirhn Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:41 #13 Einstein dedi: Windows kurulum ekranında Linux yüklü SSD'yi biçimlendirdiyseniz ondan dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Ondan başka depolama birimi olmadığı için mecburi olarak onu işaretledim. Peki fiziksel yardım dışında çözümü yok mu?
Einstein dedi: Windows kurulum ekranında Linux yüklü SSD'yi biçimlendirdiyseniz ondan dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Ondan başka depolama birimi olmadığı için mecburi olarak onu işaretledim. Peki fiziksel yardım dışında çözümü yok mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:46 #14 Bedirhn dedi: Ondan başka depolama birimi olmadığı için mecburi olarak onu işaretledim. Peki fiziksel yardım dışında çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef. O zaman Windows yüklü bir bilgisayar üzerinden flash belleği hazırlamanız lazım.
Bedirhn dedi: Ondan başka depolama birimi olmadığı için mecburi olarak onu işaretledim. Peki fiziksel yardım dışında çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef. O zaman Windows yüklü bir bilgisayar üzerinden flash belleği hazırlamanız lazım.
Bedirhn Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:46 #15 Einstein dedi: Maalesef. O zaman Windows yüklü bir bilgisayar üzerinde flash belleği hazırlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim hocam.
Einstein dedi: Maalesef. O zaman Windows yüklü bir bilgisayar üzerinde flash belleği hazırlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.989 Çözümler 590 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:46 #16 Bedirhn dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Gelişmeleri bildirin hocam.
Bedirhn dedi: O zaman yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Gelişmeleri bildirin hocam.