ahmt.aras Megapat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 45 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer 10 Ocak 2014 #1 Merhaba, bu konudaki raw dosyasını SUSE Studio ImageWriter ile usb ye yazdırdım. Sistem açılışında usb'yi boot ettim ama 'Operation System not found' uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerek? pc : dell xps l502x sistem : windows 8.1
Merhaba, bu konudaki raw dosyasını SUSE Studio ImageWriter ile usb ye yazdırdım. Sistem açılışında usb'yi boot ettim ama 'Operation System not found' uyarısı alıyorum. Ne yapmam gerek? pc : dell xps l502x sistem : windows 8.1
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 11 Ocak 2014 #2 USB belleğe yazmada ya da boot etmede eksikleriniz olmuş. Yani daha USB'den boot etmede sorunlarınız var.
USB belleğe yazmada ya da boot etmede eksikleriniz olmuş. Yani daha USB'den boot etmede sorunlarınız var.
ahmt.aras Megapat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 45 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer 29 Ağustos 2014 #3 Ne yaptıysam sorunu bir türlü çözemedim. Başka bir arkadaşımızda aynı sorunu yaşamış. O konu hakkında da konuştuk ama maalesef olmadı
Ne yaptıysam sorunu bir türlü çözemedim. Başka bir arkadaşımızda aynı sorunu yaşamış. O konu hakkında da konuştuk ama maalesef olmadı
ademcal Kilopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #4 Belki de hatalı indirme yaptınız. Yaptıklarınızı gözden geçirin.
ahmt.aras Megapat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 45 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer 1 Eylül 2014 #5 Tekrar indirip denedim. Hep aynı sonuç.
incubus44 Megapat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Fizikçi, Prodüktör 1 Eylül 2014 #6 Bios ayarlarınızı kontrol edin
ahmt.aras Megapat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 45 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer 30 Eylül 2014 #7 incubus44 dedi: Bios ayarlarınızı kontrol edin Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim zaten olmuyor ne denediysem hep aynı hata.
incubus44 dedi: Bios ayarlarınızı kontrol edin Genişletmek için tıkla... Vazgeçtim zaten olmuyor ne denediysem hep aynı hata.