Vlx Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paramedik 12 Ocak 2023 #1 Merhaba, ITunes'e bağlanmam gerekti fakat bilgisayarımda USB-C girişi yok. Dönüştürücülere baktım ve yorumlarda bilgisayar bağlantısı ile alakalı bir ibare göremedim. Aynı durumu yaşayıp belirli bir ürünü kullanan varsa eğer yardımcı olabilir mi?
Merhaba, ITunes'e bağlanmam gerekti fakat bilgisayarımda USB-C girişi yok. Dönüştürücülere baktım ve yorumlarda bilgisayar bağlantısı ile alakalı bir ibare göremedim. Aynı durumu yaşayıp belirli bir ürünü kullanan varsa eğer yardımcı olabilir mi?
God of Technology Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 42 12 Ocak 2023 #2 Hocam kendi iTunes hesabınıza girmeyi deneyin ya da BİM A-101 gibi yerlerden şimdilik ucuza kablo alın.
Hocam kendi iTunes hesabınıza girmeyi deneyin ya da BİM A-101 gibi yerlerden şimdilik ucuza kablo alın.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.393 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 12 Ocak 2023 #3 Evde başka İphone kullanan yok mu? Ya da komşunuzdan falan isteyin. Sonuçta sürekli bilgisayara bağlamayacaksınız.
Evde başka İphone kullanan yok mu? Ya da komşunuzdan falan isteyin. Sonuçta sürekli bilgisayara bağlamayacaksınız.
Vlx Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paramedik 12 Ocak 2023 #4 ildewild dedi: Evde başka iPhone kullanan yok mu? Ya da komşunuzdan falan isteyin. Sonuçta sürekli bilgisayara bağlamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Var ama maalesef hepsi USB-C uçlu. God of Technology dedi: Hocam kendi iTunes hesabınıza girmeyi deneyin ya da BİM A-101 gibi yerlerden şimdilik ucuza kablo alın. Genişletmek için tıkla... Veri aktarmada sorun çıkarmazlar değil mi?
ildewild dedi: Evde başka iPhone kullanan yok mu? Ya da komşunuzdan falan isteyin. Sonuçta sürekli bilgisayara bağlamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Var ama maalesef hepsi USB-C uçlu. God of Technology dedi: Hocam kendi iTunes hesabınıza girmeyi deneyin ya da BİM A-101 gibi yerlerden şimdilik ucuza kablo alın. Genişletmek için tıkla... Veri aktarmada sorun çıkarmazlar değil mi?
God of Technology Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 42 13 Ocak 2023 #5 Vlx dedi: Var ama maalesef hepsi USB-C uçlu. Veri aktarmada sorun çıkarmazlar değil mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama yapmazlar.
Vlx dedi: Var ama maalesef hepsi USB-C uçlu. Veri aktarmada sorun çıkarmazlar değil mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama yapmazlar.